Nu har alla kattungarna fått sina namn =)

 
Nu är det klart vilka tjejer som ska flytta till uppfödare och även namnen på alla kattungarna är nu bestämda!
 
Dino har ju haft sitt namn från första början! Dino som är en riktig liten pajas, men tycker ändå om att mysa ibland! Dino ska flytta till Linda och blivande storebrorsan Lotus!  
 
Morgonkaffe, kan man ha bättre sällskap vid frukostbordet?
 
Buuuus, brottar ner syrran =)
 
Först ut har vi "Bea"? Eller Albea som hon kommer att heta i stamtavlan! Hon kommer troligtvis att flytta till Annika och Bernt i Sundsvall, där hon kommer att få utlopp för allt sitt bus och få leka med sibbekillen Pickles som är ca 1,5 år gammal!
 
Låt mig även få presentera Duna <3 Passande namn på den här docksöta dunbollen! Duna kommer att flytta hem till Marie, SE*Sessans och bli sambo med S*Lince´s Liris och Uthea Manczhury och hon kommer att få barnen Leo och Noel som lekkamrater <3 
 
Prinsessan Elba har vi sedan <3 Hon kommer att flytta hem till Lotta som har S*Atoll´s uppfödning och här bor bland andra pappa Gino (S*Lince´s Giorno). Hon kommer även att få leka med Fanny, Alex och Tim som är ungdomarna i familjen!   
Bea och Elba <3
 
Bedårande tvåan har fått namnet Linea <3 Var hon kommer att flytta är ännu inte klart, men det finns de som är intresserade även av henne! Men vi har inte hunnit så längt ännu ;-) 
 
Linea busar med Mozart (Doblò)
 
Ett matglatt gäng =)
 
Dobló fick besök i helgen! Eva och Bengt från Mjölby kom och hälsade på, och Dobló tog dem med storm! Det blev kärlek vid första ögonkastet och det var ömsesidigt från Doblós sida <3 Han kommer att kallas för Mozart i sitt nya hem!
Avslappnad kille <3
 
Sen har vi trean, som nu så klart också fått sitt namn! Hon kommer att heta Siena <3 Precis som Linea har hon ännu inte hittat sin familj, men som sagt finns det familjer som anmält intresse om en tös ur kullen!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika o Bernt

Vilka härliga bilder på gänget....matbilden är bara underbar :-)

2013-09-09 @ 12:39:55
Postat av: Sofia

Haha! Alltså bilden på plutten i bunken bredvid kaffet - så söt!!

2013-09-09 @ 13:46:04
Postat av: Linda

Så härliga bilder!!!! Jag sånt sällskap vill jag gärna ha vid kaffet <3

2013-09-09 @ 19:35:17
Postat av: Ingrid Näsholm

Fina bilder på härliga kattungar,
Mvh Ingrid.

2013-09-12 @ 22:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0