Lotus fyller 5 år idag!

GRATTIS Lotus på 5-års dagen!!! Min första sibbe som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta fyller fem år idag!! En katt med mer personlighet får man leta efter, eller som min mamma som Lotus numera bor hos, brukar säga: "Lotus är en person, de andra är "bara" katter =)" Nog för att hon är partisk, men det ligger lite i det hon säger!   

Hoppas du blir extra bortskämd idag gubben, och att matte ger dig massor med godsaker. (om du kan bli så mycket mer bortskämd än vad du är varje dag förstås ;-) )

Här är ett par bilder på snyggingen från nu i höst:


Spana in storleken på tassarna!! Jag slutar aldrig att förundras över dessa snöskor =)


Kattungebilder 5,5 vecka

God fortsättning önskar vi er alla, och jag hoppas ni haft en underbar jul!

Denna veckan kommer 5-veckors bilderna lite senare än vanligt, men av förklarliga skäl! Dels så klart den vanliga julstressen, men sedan fick Marie åka med Liris till veterinären och operera henne i onsdags =( Tack och lov gick det bra, och ni kan läsa mer om detta här! Men det lär ha varit ordentlig kaotiskt hemma hos familjen Holmberg den senaste veckan. Men trots detta lyckades Marie få till dessa fantastiska bilder på kattungarna i söndags!!

Fler bilder finns på min hemsida!

Giacinto


Anziani


Giglio


Siringa


Papavero


Dandelio

Om två veckor...

... idag kommer jag hem från Laxforsen med Nova <3 Tänk ändå vad fort tiden gått, och hon är redan 10,5 vecka gammal! Nu gäller det bara att tågen går som beräknat, för SJ är ju inte direkt berömda att gå på tid med Norrlandstågen den här årstiden! Men de MÅSTE gå för jag vill inte vänta längre nu.

Fick nya bilder idag på sötnosen, och hon är verkligen en fin liten stjärna min "Supernova" =)Tristan och Nova
 

Lurpassar på brorsan


Nu är julmiddagarna avklarade, och i morgon ska vi bara vara hemma utan något alls på schemat! Julafton firade vi här med middag och julklappsutdelning, och idag har vi varit hos min mamma och ätit god middag, och jag fick till och med den stora äran att ha Lotus i knäet en lång stund ;-) I natt ska barnens kusin Wilma sova över och tjejerna är nere och gör egna tvålar just nu!

God fortsättning till er alla!!!

God Jul till er alla!

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone, och jag har inte ens hunnit fixa till något julkort i år!! Detta beror bland annat på att vi renoverat om vårt mat-och vardagsrum de senaste veckorna!

Men nu är det i stort sett klart och det känns så otroligt skönt! Lasse har slitit som ett djur på kvällarna och i går sattes de sista listerna på plats. Vi rev bort vår gamla parkett eftersom det var så kallt på golvet vintertid, och bytte isolering och lade in golvvärme och ny parkett. Nya tapeter blev det också!

Det hela startade egentligen med att vi åkte till Matfors Möbler och beställde nya soffor, och det ena gav det andra.... ;-)

Men nu är det klart som sagt var, och se vad fint det blev!! Har tyvärr inga "före-bilder", men en "under tiden- bild" kan jag bjuda på....

Detta är bara för ett par-tre veckor sedan (svärfar som hjälpte till skymtas i hörnet):


Nu ser det ut så här:


Dessutom har Maya fyllt 11 år och i lördags var det kalas! Grattis igen älskling på 11-års dagen <3


Maya älskar att göra tårtor, och detta är en av hennes kreationer på kalaset! Fin eller hur?


Sist vill både Moira och vi andra passa på att önska er alla en härlig jul!!

Syskonen i svart <3

Kolla in vilka härliga bilder jag fick från Laxforsen idag!! Storebror Dasher som snart är 20 månader hänger med lillsyrran Nova som bara är 9 veckor gammal. Hur söta får man vara? Jag föreslog till Susanne att jag kunde ta dem båda, men jag tror inte det var ett sånt uppskattat förslag ;-) Så jag får nog nöja mig med Nova! 
Gullungarna 4 veckor!

Fick nya bilder på småttingarna idag igen och man blir ju helt sjuk <3 Såna underbara små varelser och så fantastiskt fina bilder som Marie tar!! Var man inte kattungesjuk innan så blir man det definitivt nu!!

Jag låter bilderna tala för sig själva <3

Giglio tränar att bli en Ragdoll =)

Kullen 3 veckor!

Fick nya fina bilder igen av Marie i onsdags från 3-veckors dagen, men har haft fullt upp och inte hunnit få ut dem på bloggen förrän nu! Men den som väntar på något gott.... ;-) Fler foton på dem finns i deras fotoalbum både på min hemsida, och på Sessans hemsida

Siringa och Giacinto


Anziani önskar en god jul


Siringa och Giglio visar upp sina profiler


Papavero verkar ha något att säga


Anziani och Dandelio  


Hela gänget, helt otroligt hur Marie lyckades få dem sitta så fint <3


Måste få lägga med lilla Nova också! Hon har ju också veckodag onsdagar så hon får hänga med på en sväng hon med =) Tänk att det bara är 4 veckor kvar tills jag får hämta henne <3

Två veckor och ögonen öppna =)

Har inte haft tid att uppdatera bloggen, men nu kommer i alla fall några bilder på småttingarna från i onsdags då de fyllde två veckor!! Nästan alla har öppnat ögonen nu, och det är bara Giglio som ligger lite efter men i går då jag var där var det inte långt kvar för honom heller.

Oj, vad söta de är nu <3 I går hade dessutom Dandelio ett kort besök av sin nya matte och husse, och jag gissar att han tog dem med storm ;-) Allra första besöket för småttingarna av utomstående, och Nessa visar än en gång vilken cool mamma hon är. Hon passade på att gå upp och se om det fanns något extra gott i köket när det ändå fanns barnvakter där och passade ungarna =)

Giacinto som är rund som en julgris <3


Anziani- kan han bli odd-eyed tro?


Giglio, nu väntar vi på ögonen här  


Siringa, lilla prinsessan som snart vuxit om alla bröderna


Papavero - störst i kullen och en riktig brunbjörn


Dandelio, charmig och pigg som få


Passar på att lägga in ett par bilder på lilla Nova också som nu hunnit bli 7 veckor


Kolla profilen =)

 


RSS 2.0