Flygplatserna i sina nya hem :)

Jag är så jätteglad att alla flygplatser så snabbt anpassat sig i deras nya hem, och de nya familjerna är så duktiga att skicka bilder och rapportera hur det går! Här är bilder på hela gänget som jag fått under den tid som gått nu sedan de flyttat! Håll med om att de ser ut att ha det jättebra alla fem <3
 
Cino flyttade först
 
Linate flyttade som tvåa
Linate myser med lillhusse Albin
Sen var det Fridas (Caselles) tur att flytta och hon åkte flygplan ända till Danmark!
 
   
 
Nummer fyra att flytta blev Migli
 
...och sist ut blev James (Miti) som stannade lite extra tills hans ben hade läkt :)
 
Tack snälla för att ni ger våra godingar så fina hem, och för att ni hört av er och berättat hur det gått!! Det värmer verkligen <3
 

Nu har även James (Miti) flugit ut ur boet <3

Idag var vi till veterinären James och jag! Han kunde inte se att han fortfarande skulle vara halt och han klämde och kände och kom fram till att lilla James kunde friskförklaras, och sedan fick han göra en slutbesiktning inför flytten till sitt nya hem!
 
Blandade känslor är det, för så klart är vi jätteglada över att han är frisk igen, och att hans familj som längtat sååå efter honom äntligen fått hem sin prins. Men samtidigt har vi så klart hunnit fästa oss extra mycket vid honom, så det är klart det känns extra i hjärtat en sån här gång!
 
Men att hans nya familj längtat efter honom råder det inga tvivel om :D När de fick beskedet tror jag inte ens det tog en halvtimme innan de satt i bilen och var på väg de 30 milen hit för att hämta honom! Nu är de på väg hem till Holmsund utanför Umeå där de bor och jag önskar dem lycka till med varandra <3
 
Här är de sista bilderna som jag tog av honom nu i eftermiddag! En riktigt snygg kille måste jag säga (opartisk som jag är) Han fyller 14 veckor idag och väger 2022 gram!
 
 

Fotbollskullen 10 veckor!

Så har även en vecka till gått i de små fotbollarnas liv! I fredags fyllde de 10 veckor, och det är alltså bara 2 veckor kvar nu tills de börjar flytta hemifrån! I helgen har Giulias matte och husse Eva och Martin varit på besök, och jag fick rapport om vilka söta, vackra och trevliga små katter de är <3
 
Nya individuella bilder finns på deras respekitve bildsida på min hemsida!
 
Här kommer lite diverse bilder på sötnosarna:
 
Alessia ser på barn-TV
Siri (Ilaria) och Weasly (Bares) två guldkatter, törs inte säga vem som är vem?
...men glada är de i alla fall =D
Alessia och Giulia
Giulia vilar med lillmatte Thea
 
En hög med kattungar, Maldini ligger i mitten som en kung =)
 
Kan det vara Weasly som hjälper Thea och Nelly med datorn?
 
Här kommer en liten film också, hur snälla kattungarna är som hjälper matte att sopa och städa :)
 

Kattlek =)

Plockade fram DaBirden i morse och Emil lekte med katterna!! "Julle" blir helt galen av denna leksak, och även de andra katterna blir alldeles till sig!!
 
Jag älskar där "Julle" snor vippan för Emil och drar iväg så Emil håller på tappa brallorna :) Det är en stor och stark kille Juliy, trots att han bara är drygt 6 månader!
 
Lilla James (Miti) hänger också med så gott han kan, och till och med Cecina och Nova har lite svårt att motstå denna fjädervippa som flyger omkring!
 

Flygplatserna 3 månader <3

Igår på alla hjärtans dag fyllde Flygplatskullen 3 månader!! De 4 kattungarna som flyttat har anpassat sig jättefint i sina nya hem och det känns verkligen toppenbra för en "hönsmatte"
 
Igår när jag kom hem från jobbet hade jag dessutom världens överraskning som väntade =) Jag hade fått blommor från Frida (Caselle), och hennes matte och husse Marina och Lars i Danmark! Tack snälla <3
 
Här är också några fina bilder från första dagen hemma hos hennes nya familj!
 
Här är några nya bilder på James (Miti) som fortfarande bor kvar hemma. En så snygg kille (opartisk som jag är ) och håller ihop otroligt bra med tanke på att han är 3 månader <3 Underbart temperament har han också, och nu när han är ensam kvar så leker han med de stora katterna och är en tuff liten kille <3
 
 
  

Bara James (Miti) kvar nu!

Så har även Migli flyttat till sin nya familj!! Nu är det tyst och tomt här hemma med bara 4 kissar i huset ;-)
 
Har även fått en jättefin och varm rapport om hur lilla Frida (Caselle) har det i sitt nya hem i Danmark! Återkommer med bilder på henne =)
 
NU precis när kattungarna är flyttklara har Nova kommit på att de inte är så otäcka! Hittade dessa två i klösträdet nu i eftermiddag <3 Skönt i alla fall att James har flera snälla katter att leka med nu när Migli inte heller bor kvar. 
 

Så var de två kvar!

Idag har Marina och Lars från Fredriksberg i Danmark varit här och hämtat hem sin Frida (Caselle), så nu börjar det verkligen bli tomt här hemma! Jag hoppas att flygresan hem gick bra och att det kommer att gå lika bra med Frida som det har gjort för Cino och Linate, men det är jag övertygad om <3 Frida är väldigt efterlängtad och hon kommer att få det så bra i sitt nya hem!
 
Lycka till i ditt nya land lilla gumman <3
 
Var tvungen att ta några bilder idag av den sista mys-stunden med mamma Cecina! Båda så klart ovetandes om att det var sista gången! Även om man vet att det är dags, och att katterna inte tänker som oss kan jag ändå inte komma ifrån att det känns sorgligt i hjärtat när man tänker på det <3
 
 

Fotbollskullen 9 veckor!

Så har ännu en vecka gått och Fotbollskullen i Stockholm har hunnit fylla hela 9 veckor! De fick sin första vaccination i måndags och veterinären tyckte de var avslappnade som trasdockor hela bunten, och frågade om de höll på mycket med dem! Med två småmattar på 11 år blir det ju en hel del pyssel, bus och gos så det är klart :-)
 
Ingen hade reagerat av sprutan förutom Chiara som hade pipit till när det stack! Men jag kan inte klandra henne, för vem gillar att få en spruta?
 
Här är nya foton på gänget som kom igår:
 
Alessia
 
Weasley (Baresi) som har fått en egen blogg också =D 
 
Giulia
 
Maldini
 
Siri (Ilaria)
 
Chiara
 
Igår flyttade Linate från Flygplastkullen, och allting har gått superbra även med henne. Här kan ni läsa och se bilder på lilla gumman <3 Linates blogg 
 
 

Nu är de bara tre kvar....

I tisdags gjorde jag slutbesiktning på kattungarna (Flygplatserna) och redan i onsdags på tolv-veckors dagen flyttade Cino till sin nya familj! Har fått rapporter om att allt går jättebra, att han är trygg, busig, gosig och äter och går på lådan precis som man ska ;-) Det är så underbart när man får höra att allt går bra med de små älsklingarna när de flyttat <3
 
Alldeles nyss var det Linates tur att flytta! Jag är säker på att det kommer att gå lika bra med henne, men det är alltid tomt och vemodigt då de lämnar hemmet <3
 
Önskar dem båda lycka till hos sina nya familjer som jag vet älskar dem väldigt mycket redan !!!
 
Filmade de 4 som var kvar i morse då de lekte:
 

HCM tester =)

Idag har vi varit och HCM testat Moira, och hon har ett jättefint hjärta! Hon är nu 5,3 år och nästa test kommer att göras om ca 2 år. Hon var lugn och snäll, och fick beröm av kardiologen både för sitt fina temperament och hennes goda kondition! Det känns toppen att hon fortfarande har ett fint och friskt hjärta, eftersom det var drygt 2 år sedan hon testades senast! Extra skönt med tanke på att hon är mormor till Fotbollskullen :-)
 
Även Ryzhko (Björn) som är morfar till Fotbollskullen, och min före detta foderkatt testades den 18 januari 3,2 år gammal , även han med jättefint hjärta!
 
Även om man tror att linjerna är friska och att allt ska vara bra, är det alltid en lättnad att få beskedet att allting ser jättefint ut <3 För HCM är en sån lömsk sjukdom, och kan tyvärr dyka upp när man minst anar det! Men genom att fortsätta testa katterna upp i åldrarna, och även testa katter som inte går i avel kan man hjälpas åt att kartlägga sjukdomen, och på så sätt kunna få bukt med den så småningom! De flesta uppfödare är jätteduktiga på detta, och fler och fler sällskapskattsköpare har också börjat testa sina katter vilket vi är otroligt tacksamma för! 
 
Här kan ni läsa lite om hälsoprogrammet som vi följer när det gäller HCM och vår ras!
 
Här kan ni läsa lite mer om sjukdomen

Fotbollarna har fyllt 8 veckor!

Tänk att även de små fotbollarna hunnit fylla 8 veckor också, eller så små är de ju förstås inte längre! Största killen ligger redan på nästan 1100 gram och tjejerna och även lilla Baresi som inte är minst längre börjar närma sig kilot de med!!
Sockersöta Alessia med de underbara örontofsarna <3
 
Giulia som fortfarande är en hjärtekniperska lika lik som far som vanligt!
 
Chiara, lilla guldprinsessan blir också sötare och sötare <3
 
"Tvillingsystern" Iliaria likaså <3 Hon kommer att kallas för Siri i sitt nya hem!
 
Sen kommer killarna =) Maldini störst och kraftigast <3
 
men Baresi kommer starkt han med, ett riktigt matvrak <3
 
Sen kommer här lite blandade söt-bilder på gänget <3
 
Lillmatte Nelly får hjälp att spela spel =)
 
Nelly är sjuk och ligger hemma, men får bra tröst och sällskap <3
 

Julle och Nova <3

 
Idag har jag passat på att fota två av de "stora" katterna också! Julle som precis fyllt 6 månader och Nova som är dryga 15 månader. Dessa två är i mina ögon fantastiska katter, både personlighetsmässigt i temperament och i utseende!! Två fina representanter för den sibiriska rasen tycker jag (helt opartisk som jag är ;-) *fniss*)
 
Tanken är att dessa två någon gång under 2014 ska få dejta!! Men jag har först andra planer först för Nova nu under våren, så Julle blir hennes andra dejt om allt går som vi planerar!
 
Först har vi lilla killen "Julle" Juliy Manchzhury RU
 
Sen har vi vår underbara "sotnos" Nova. S*Laxforsens Supernova of Lince´s
 
 
 

RSS 2.0