Dags för dejt, och sååå nära en BIS!!!

Nu var det länge sedan jag skrev igen! En ursäkt är väl att jag varit en vecka i Peking (bilder finns på fb för de som är med och intresserade) och så har jag jobbat mycket!
 
Men nu har det i alla fall hänt lite saker =) I helgen var vi på utställning i Bollnäs och det var bara Julle som fick följa med. Det var hans sista utställning som junior, och det gick så otroligt bra! På lördagen fick han jättebra bedömning och EX1 och han valdes ut att gå vidare inför nomineringen. När han var där så jamade han några gånger på sitt speciella "hesa" sätt som han gör när han bara vill prata och säga hej, och domaren uppfattade det tyvärr som att han fräste åt honom. Lilla missförstådda  gubben ville ju bara säga hej och var väl lite osäker <3 Så domaren höll upp honom och sa att så där fick man inte låta i panelen, och så gick han till en (jättefin) skogis och sa att eftersom han var tyst så fick han komma till panelen! Nu kanske han inte hade gått vidare ändå, men det känns som att han inte ens hade en chans eftersom domaren redan bestämt sig för att han fräste.
 
På söndagen hade han en svensk domare, och fick även då en jättefin bedömning och denna gången höll det hela vägen till panelen. Julle blev EX1 och NOM och i panelen fick han sina 2 allra första röster :-) Då vår domare inte ännu fick rösta i panelen eftersom han är relativt ny, så var det bara 4 domares röster som räknades och det var 5 katter med i panel. En fin skogis fick de 2 andra rösterna, och därför fick lotten avgöra vem som blev BIS. Tyvärr föll den inte på Julle, men så nära, så nära, att plocka hem vår allra första BIS. Har i och för sig vunnit BIS kull, men aldrig i individuell tävlan. Jag är så stolt över vår vackra goa prins <3
 
Nästa utställning vi ska vara med på går han som vuxen mot mycket äldre hanar, så då är konkurrensen tyvärr mycket hårdare, och i jämförelse kommer då Julle att behöva utvecklas en hel del till eftersom han är så ung.
 
Hade tyvärr inte sinnesnärvaro att ta fram kameran, så jag har inte några bilder från helgen ännu.
 
När vi kom hem i går eftermiddag så får jag direkt höra av Lasse att Nova "låtit illa" hela dagen. M.a.o har lilla fröken kommit i löp och i kväll åkte vi till fästmannen Gino (GIC S*Lince´s Giorno) på dejt. Vet ännu inte hur det går, för jag stannade bara en liten stund då jag lämnade henne men Lotta har lovat att rapportera ;-) Men det kändes som att de kan komma överens, för Nova var inte särskilt stressad och Gino uppvaktade fint som den gentleman han är <3
 
Gino och Nova bekantar sig <3

RSS 2.0