Klösträd på altanen!

Idag har jag ställt ut ett klösträd till katterna på altanen, så de ska ha lite mer kattvänligt där ute. De tyckte att det var jättespännande och alla tre passade på att klösa, klättra upp och ner och kolla så det var bra.

Hm, vad har vi fått matte ser Nova ut att tänka!
 

Som vanligt "pratar" Nova med kameran för det mesta


Min vackra, men för dagen pälslösa Moira solar sig


Cecina, om möjligt ännu mer pälslös, testar så klart ocksåDags för ett inlägg!

Nu har det gått en hel månad sedan jag skrev sist, men det beror på att vi har varit på semester i 3 veckor! Massor med bilder från resan finns att se för er som har facebook och är vän med mig ;-) Men vi har i alla fall varit på kryssning i Karibien och sedan en dryg vecka i Orlando för er som skulle ha råkat missa detta!
 
Hur som helst kom vi hem för ungefär en vecka sedan, och även om det alltid är vemodigt när en underbar semester är slut är det ändå på något sätt skönt att komma hem igen. Helst till kissarna förstås som både jag och barnen hade saknat jättemycket. Tror även de hade saknat oss även om de hade världens bästa kattvakter som bodde här hela tiden vi var borta!! Tusen tack igen Emily och Andreas för att ni ställde upp <3

Cecina hade nog längtat mest efter Maya, och redan första kvällen hemma så var ritualen att sova med Maya i sängen en självklarhet! Så fort Cecina hör ljudet från när Maya tänder sin sänglampa kommer hon springande <3

Största chocken tror jag nog var hur mycket lilla Nova vuxit. Jösses, vad mycket som händer med en kattunge på tre veckor. Hon är nu knappt 5,5 månad gammal och har redan passerat tre kilo, så nu är det inte stor skillnad i storlek mellan henne och Cecina, för även om Cecina fortfarande väger ungefär ett halvt kilo mer, så har hon i stället tappat så mycket päls vilket gör att hon ser mindre ut än vad hon är ;-)

Här är ett par dagsfärska bilder på lilla "sotnos" Nova som inte är så liten längre:Nu är nästan all snö borta från tomten, och katterna är ute långa stunder på altanen och njuter av det fina vårvädret!


Cecina ser ut att ha fått vittring på något, eller så passar hon på att insupa vårluften

RSS 2.0