En till kull på gång <3

Idag är det 3 veckor sedan Tuss (S*Lince´s Aurora) var på dejt hos snygga Cooper (S*Laxforsens Golden Champion Cooper) och jag pratade nyss med fodervärden och Tuss har rosa och större tuttar, och sover massor :-)
 
Så med andra ord verkar det som att Tuss blivit dräktig, och om allting går som vi hoppas så kommer det kattungar kring den 10 december. Alltså bara 3,5 vecka efter Cecinas kull är beräknad, men denna kullen kommer att växa upp i Stockholm hos min svägerska med familj, och småmattarna Nelly och Thea som snart fyller 11 längtar nog mest av alla efter dessa små kattungar <3
 
De blivande kattungarnas stamtavla hittar ni här
 

Juliy börjar bli stora killen nu <3

Min nya "lilla" kille som ska flytta hit i december börjar bli stora pojken nu! Han är nu över 12 veckor och var i helgen på utställning i Ryssland där kullen blev BÄSTA KULL <3
 
Åh, vad jag längtar nu tills han får komma hem till oss!!! Han flyttar om allt går som planerat in här den 9 december!
 
Här är kullen fotograferad på utställningen, Juliy som är enda killen i kullen är den andra från vänster. Kolla vilken fin pokal de vann :-)
 
Här är en porträttbild av Juliy 12 veckor gammal och nästan 2 kilo tung <3

Två söta systrar <3

Jag fick ett par fina bilder på Liris och Cecina igår som Marie tagit. Så skoj att se hur olika de är trots att de är kullsystrar ur vår Flodkull, men ändå så fina båda två! De är nu drygt 2 år gamla, och Cecina väntar som bekant sin första kull nu om ca 3,5 vecka och börjar bli riktigt rund och go nu, och Liris kommer förhoppningsvis också att paras under vintern!
 
Här är Maries snöprinsessa Liris, kolla in ögonfärgen!!:
 
Här är Cecina, bilden togs för ca 4 veckor sedan då Marie var här på besök: 
 

Ännu en hälsning från Mytologikullen :-)

Idag kom även en hälsning och bilder från Musse (Plutus) som också kommer ur Mytologikullen precis som Caelus! En riktig snygging även han, som har det toppenbra hos sin familj. Bortskämd verkar han vara som blir serverad älgkött hemma, men det är man värd då man är kungen i huset? Eller hur? För kung är han väl?
 
Tack Lars för de fina bilderna:-) Som alltid blir jag så glad då det kommer rapporter från de utflyttade små <3
 
Musse hjälper husse att beskära äppelträden
 
Så här gott mår man när man ligger och sover
Tänk att det gått 1 1/2 år sedan jag hade kull hemma, då Musse och syskonen Caelus, Aurora och Bellona var små!! Nu är Aurora parad, och kanske själv ska bli mamma snart!
 
Auroras småttingar kommer att växa upp hos fodervärdarna i Stockholm, men Cecina får ju om allt går bra en kull här hemma i mitten av november!!! Åh, vad jag längtar kattungar nu!

En hälsning från Caelus!

I helgen kom en hälsning från Caelus som är kullbror med Aurora/Tuss och kommer alltså från vår Mytologikull mellan Moira och Ryzhko/Björn <3 Caelus bor i närheten av Piteå och ser ut att ha det toppenbra hos sin familj. Så här beskriver de honom:
 
"Han är stjärna i vår familj. Han är så klok, pratsam, alltid i närheten så han har koll på läget."
 
Tänk att man blir lika lycklig varje gång man får en hälsning från de utflyttade små, och det är så roligt att se dem då de blivit stora vackra katter - tack snälla Valentina för att du delar med dig. Jag minns honom fortfarande som en liten kattunge ;-)
 
Här är Caelus drygt 1,5 år, han kallas numera för "Cecke"  
  

Nova 1 år

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen igen! Det har hänt en del sedan sist, men eftersom jag började ett nytt jätteroligt jobb för 3 veckor sedan, har jag inte riktigt hunnit med mig.
 
Förra helgen var jag, Maya, Nova, Marie och Uteha i Umeå på kattutställning! Det var som alltid jättetrevligt att komma iväg och umgås med härliga kattmänniskor och se alla fina kissar. Thyson var också där med matte Malin och husse Sven-Olov och lilla killen skötte sig jättefint <3 Nova var som vanligt jätteduktig och fick superbedömningar båda dagarna. På lördag blev hon CHAMPION och på söndag fick hon sitt första certifikat mot IC. I Stockholm hände det också saker samtidigt, för Tuss (Lince´s Aurora) som bor hos fodervärdar i Stockholm började löpa, så hon fick åka till Novas snygga bror Cooper (Laxforsens Golden Champion Cooper) på dejt och enligt uppgift uppstod tycke och nu hoppas vi även på en kull kattungar där kring den 10 december :-)
 
I går hade vi ettårskalas här hemma!! Nova fyllde år och Maya gjorde tårtor till både Nova och Cecina. Det är ju bara några veckor sedan Cecina fyllde år också, och den dagen blev det bara fisk men inte någon riktig tårta så i går passade vi på att göra det ordentligt. Stort GRATTIS till vår solstråle Nova och hennes 5 syskon SiRa, Cooper, Tristan, Elvis och Giron <3
 
Här är tårtorna
 
Smaskens, tyckte Nova
 
Även Cecina mumsade glatt! Cecina växer och frodas och man kan börja se på henne nu att hon blir rundare och halva tiden av dräktigheten har nu gått!!
 

Kattungar på väg!!

 
Idag är det 3 veckor sedan Cecina fick herrbesök här hemma, och redan i fredags kunde man se att hennes små tuttar ändrat färg och form och börjat likna små hallon =) Idag är de ordentligt röda, och i och med att hon sover väldigt mycket och dessutom ökat 230 gram sedan Elyot kom hit, så känner jag mig ganska säker på att hon är dräktig!!! Åh, vad jag längtar efter kattungar i huset igen <3
Det var ju 1,5 år sedan sist.
 
Så nu håller vi tummarna och hoppas att allt går som det ska, och att det blir kattungar runt den 14 november =)
 
Tidigare kullar har jag ultraljudat honorna för att vara säker, men eftersom jag precis börjat nytt jobb och har svårt att komma ifrån på dagtid så litar jag på Cecinas tecken den här gången. Hon är helt klart tydligare än både Moira och Nessa har varit när de varit dräktiga, så jag har svårt att tro att jag tar fel!

RSS 2.0