Individuella bilder på Tuss småttingar <3

Här kommer de fyra pojkarna som föddes i tisdags i Stockholm hos Tuss (S*Lince´s Aurora) För länk till stamtavla och kullens hemsida kan ni kolla förra inlägget, men jag måste bara få lätta ut bilderna på sötnosarna!Som det ser ut är det i alla fall någon av gossarna som kommer att få vita tassar <3 
 
Ettan, svartmönstrad pojke
 
Tvåan, rödmönstrad pojke
 
Trean, rödmönstrad pojke
 
Fyran, rödmönstrad pojke
Bilderna har så klart kattungarnas egen familj tagit!

Nu har de kommit, Tuss och Leos fina kattungar <3

I tisdags morse fick Tuss (S*Lince´s Aurora) sin andra kull (första kullen är min Fotbollskull som föddes december 2012), denna gången med fina Leo (Magica De Vil's Leonid af Abaz) och allting gick snabbt och smidigt och Tuss är superduktig och tar väl hand om de små <3
 
Efter bilder skickade fram och tillbaka så har vi till sist kommit fram till att det måste vara hela 4 små prinsar! En svartmönstrad och tre röda. Oklart med mönster och ev. vita tassar på de röda gossarna.
 
Ni kan läsa mer om kullen, och följa dem på deras egen sida som ni hittar HÄR Stamtavlan är riktigt intressant och jag hoppas att någon av de fina pojkarna kan få gå vidare i avel i framtiden! Klicka för STAMTAVLAN
 
Här är en bild på den fina nya familjen, hoppas kunna lägga ut fler så småingom!
 
 

Lotus söker ett nytt kärleksfullt hem!

Kastratkillen Lotus (CH & PR S*Salikons Abbe af Happy Saints) söker ett nytt hem. Lotus är vår första Sibir och det var ett mirakel när han flyttade in hos oss och det gick bra med min allergi <3 När han var 3,5 år gammal så visade han tydligt att han inte trivdes som innekatt och blev apatisk och slutade äta, så min mamma sa att han kunde få komma och bo hos henne på prov eftersom hon bor själv i ett hus vid skogen där han kunde få vara utekatt och springa och jaga möss flera timmar varje dag (han kommer alltid in och sover på natten). Efter bara ett par dagar blev han en helt ny katt, och vi bestämde snabbt att han skulle få stanna där eftersom han trivdes så bra, och han valde fort min mamma till sin nya familj <3 Vi bor nära och vi har kunnat träffa honom ofta. Lotus är idag 7 år gammal, och nu orkar tyvärr inte mamma bo kvar i sitt hus längre och letar efter en lägenhet, så därför behöver vår fina kille en ny familj!
 
Att låta Lotus bo i en lägenhet som innekatt skulle vara djurplågeri, så därför letar vi nu efter ett nytt kärleksfullt hem hos någon som bor så att det är lämpligt för en katt att gå ute. Lotus är en herre med stor personlighet och man måste förtjäna hans kärlek, men då han accepterat sina människor har man en tillgiven och trogen vän som gärna ligger och gosar i soffan och mjölktrampar. Han är som många andra katter en supermysig kille men på sina egna villkor, och bestämmer själv när det är dags för gos och mys (hm, kanske liiiite bortskämd av sin matte med det också.....;-) )
 
Känner ni att ni är rätt hem åt honom, och att ni kan erbjuda honom det uteliv han förtjänar så hör av er till mig! Endera på telefon 072-357 86 57 eller mail: kicki (at) lince.se och berätta mer om dig/er själva. Det viktigaste för oss är att det är rätt hem åt honom, och att han kan få ett för-alltid-hem denna gången han flyttar! 

Tuss och Leo väntar kattungar <3

Nu har det hunnit gå ett tag igen mellan inläggen, men det blir ju ofta så när man inte har kattungar hemma! Alla kattungarna flyttade under januari månad och enligt rapporter från de nya hemmen mår de bra och trivs i sina familjer <3
 
Vi planerar några utställningar framöver, och först blir det Umeå där både Julle, Nova, Minessa (Genova) och Kia (Arancia) kommer att ställas ut. Det ska bli jätteskoj för vi har inte ställt ut sedan i augusti förra året.
 
Sedan har Tuss (S*Lince´s Aurora) hunnit vara på dejt också! Tuss bodde ju hos min svägerska med familj på foder i Stockholm och de tog hand om min Fotbollskull innan Tuss övergick i deras ägo. Nu tyckte familjen det var så roligt med kattungar att de beslutat att ta en egen kull på Tuss också, vilket jag tycker är superroligt eftersom Tuss enligt mig både har en jättebra stamtavla, och var en supermamma som gav fina och trevliga kattungar.
 
Så någon gång kring den 23-25 mars kommer kattungarna att titta ut, och de kommer att bo i Stockholm. Pappa är underbara Leo (Magica De Vil´s Leonid af Abaz) och förväntat färgutfall är röda honor och hanar, svarta hanar och sköldpaddsfärgade honor. Troligen mönstrade och med eller utan vitfläck!
 
Här kan ni se stamtavlan på de väntade kattungarna! Här kan ni läsa mer om Tuss på hennes blogg
 
Kontakta mig om ni är intresserade av en kattunge så förmedlar jag kontakten med familjen!
 
Tuss och Leo <3
 
  

RSS 2.0