Migli söker ett nytt hem <3

Migli i Flygplatskullen (S*Lince´s Migliaro - stamtavla) behöver få ett nytt hem då hans nuvarande familj tyvärr inte längre kan ha kvar honom. Migli är en kraftig, mysig och busig kattunge på 4,5 månader och föddes den 14 november 2012 i min uppfödning. 
 
Gärna en barnfamilj eller en familj med andra djur eftersom han är en social liten kille, och helst inte en allergifamilj eftersom vi inte vill riskera att han måste flytta ytterligare en gång!
 
Är ni intresserade av denna underbara lilla prins, hör av er till mig på mail: kicki at lince.se eller 070-647 60 48 så förmedlar jag kontakten med hans familj.
 
Här är några bilder från hans tid här hemma. På översta bilden är han nästan 12 veckor gammal, och på de nedre är han ca 5-6 veckor!

En lyckad och trevlig helg!!!

I helgen var jag, Malin som är fodervärd till Thyson och numera ägare av Simson (Ianko), Anette som har bl.a.Igor(Lince´s Dandelio) till Trondheim på utställning. Anette åkte utan katt, och jag hade med mig Cecina och Nova, och Malin hade med sig Simson och skogiskillen Uno.
 
Med tanke på att Cecina fällt precis all päls hon hade kvar efter kullen flyttade så hade jag inte några förhoppningar alls om att hon skulle få något cert, men Nova var i hyfsat kondition även om hon både gått ner lite i vikt och fällt en del päls hon med, så jag tänkte att vi gör ett försök till utlandscert och titel i alla fall.
 
Men otroligt nog såg domarna förbi framför allt Cecinas dåliga dagsform, och båda tjejerna blev Internationell Champion på lördagen, och lyckades även få sina utländska certifikat mot nästa titel Grand Internationell Champion på söndagen! Helt vansinnigt rolig och VÄLDIGT oväntat =)
Nova i sin bur, Cecina fastnade inte på bild då hon låg längst inne i sin lilla koja!
 
Uno fick cert båda dagarna och blev dessutom BIV på lördagen!! Grattis Malin och Uno <3
Simson som var på sin första utställning någonsin var sååå duktig <3 Han tog också cert båda dagarna, och blev dessutom NOMINERAD och fick vara med i panelen på söndagen =) Grattis igen!!
 
Här på lördagens bedömning
...och här med sitt NOM-pris som han fick!
Vi hade en vansinnigt trevlig helg, och jag lärde känna många nya trevliga människor!! Tack snälla Malin och Anette för supertrevligt sällskap i helgen <3 Det måste vi göra om!!!

Juliy, nu 7,5 månad gammal!

Vår "lilla kattunge" Julle är helt plötsligt inte så liten nu längre! Klart han beter sig som en kattunge och är lekfull och busig, men ändå märker man att han börjar bli stora killen nu. Om inte annat känner man att det börjat lukta hankatt ur sandlådorna, och när han inte krafsar över efteråt kan det vara en rätt ordentlig lukt när man kommer hem.
 
Men han är fortfarande en mysig nallebjörn, även om man märker att han börjar bli lite väl påfrestande för Cecina, som inte alls är lika imponerad av honom som vad han är av henne. Jag hoppas hon inser att han är en snäll kille, så hon slutar sura mot honom. Jag har ju nämligen tänkt mig att han ska få den stora äran att bli pappa till hennes nästa kull, men det blir förstås inte förrän till hösten någon gång =)
 
Vägde honom idag också och vågen stannade på 5.210 gram och han är 7,5 månad gammal, så det är kanske lite fel att kalla honom för kattunge fortfarande =)
 
Måste lägga ut en bild från när han var 12 veckor. Kollade igenom bilder häromdagen och blev så full i skratt, och jag börjar förstå nu varför Lasse kallade honom för fladdermus när han flyttade in *fniss*
 
Här är ett par mindre lyckade foton på honom från i kväll, men visst ser man en viss utveckling?

RSS 2.0