Cecina är nu Viksjö-bo :)

För en månad sedan fick Cecina åka och bo på prov hos en familj i Viksjö knappt 5 mil utanför Sundsvall. Familjen hörde av sig efter att ha sett annonsen om Cecina och kom hit och träffade oss och Cecina. Pappan är kattallergisk men kände inte av något vid besöket, och mamman och barnen som är 9, 15 och 18 år är inte allergiska, så vi bestämde att Cecina skulle få åka dit på prov för att se om allergin funkade, och om de skulle trivas tillsammans så klart.
 
Cecina gick in i huset med svansen högt och började direkt utforska alla tre våningarna, och det kändes jättebra att lämna henne där. Igår var vi och hälsade på och det kändes helt rätt, allergin lyser fortfarande med sin frånvaro och Cecina lekte som en kattunge och var så som hon brukade vara innan hon började må dåligt hemma hos oss, så vi bestämde att hon ska få stanna där och bli en del i deras familj <3 Cecina kommer att kastreras när hon bott in sig ordentligt och leva sitt liv som en älskad famijemedlem.
 
Maya tycker det känns toppen, och har till och med blivit kompis med familjens tonåringar och tycker även hon att om inte Cecina kunde bo kvar hos oss så är detta det absolut bästa hem hon hade kunnat få!!!
 
Så med både sorg och glädje så skrev vi över ägarskapet på vår drottning igår, och vi önskar vår underbara blå Cecina och hennes nya familj Elin, Roger, Agnes, Alfred och Elvira all lycka till, och vi kommer så klart att hålla kontakten i framtiden också.  
Bilden är från i sommarstugan i våras
 
  
  

RSS 2.0