5 veckor har gått!

Nu busas det som aldrig förr i hagen! De stackare som försöker sova blir gärna och ofta attackerad av ett leksuget syskon som likt en ångvält kliver över skallen och biter i öronen för att de ska vakna! Nessa verkar tycka att de är ganska jobbiga emellanåt, och väljer ofta att gå och lägga sig utanför hagen, men med full koll ändå på vad de gör!

Här är ett smakprov på bilder. Resten finns så klart på hemsidan som uppdateras varje vecka. 

Liris med snöskorna på:


Po, som börjar få mer och mer synligt mönster:


Cecina i lektagen - på väg till attack:


Isonzo, kolla hårtussen mellan tårna =)


Olona med ett vitt och ett svart framben <3Po och hans nya familj på besök

I dag har Po haft besök, både av Ingrid som kommer att köpa honom och även av familjen Vinderå där han kommer att bo! De leker mer och mer och nu både äter de, och går på lådan. Liris var först att göra "nummer 2" på lådan idag, så jag var så stolt över henne =)

Här är Po med sina blivande småmattar Nora och Thilde. Notera den fina leksaken som Thilde håller i som Nora hade gjort åt Po:


Isonzo försöker sig på lilla klätterpelaren:


Olona leker:


Liris i närbild:


Cecina visa sin goa mage:

 

Vackra Sera!

Så kom även Sera i mail-boxen =) Lika glad blir jag varje gång det kommer rapport från kullen som flyttat <3

Här är Sera ungefär 6 månader och sitter i uterummet och har det gott!! Tack Anna-Lena för att du håller oss uppdaterad om hur lill-gumman har det! 

Notte och Gino ur dygnskullen =)

Måste få visa upp "mina" fina killar ur förra kullen, som nu blivit 6,5 månad gamla! Det är så man spricker av stolthet över vilka fina gossar de blivit, och så härligt att få höra vilka trevliga och härliga katter de är!!

Här är två bilder av buspojken Notte som kom på mailen häromdagen - börjar bli mamma Moira upp i dagen: 

Sedan kom Gino och hälsade på idag i egen hög person <3 Så roligt att få träffa honom igen - tack Lotta för att du tog med dig snyggingen!!

Ett kärt återseende mellan Maya och Gino:Försökte ladda ur en fin bild på Sera som jag fått på mms också, men lyckades inte få till det!! Anna-Lena, om du läser detta, tror du att du kan skicka en bild på mailen i stället??    

5 busfrön fyller 4 veckor!

Jag kan inte sluta förundras över vilka framsteg små kattungar gör på så kort tid! I dag har vi plockat bort bolådan helt, för sedan de började krypa ur den vill de ändå inte vara i den. Jag har i stället gjort i ordning en bädd där den stod där de kan ligga och sova och mysa i stället.

I dag fick de smaka lite kokt fisk, och det var mums ska ni veta. De äter annars fortfarande så kalrt mest från Nessa, och så har de under den gånga veckan fått kattmat i puréform varje dag. Man får ingenting gjort här hemma, för de är helt förtrollande <3 Så ha överseende ni som kommer och hälsar på, men kattungar i huset borde vara giltigt skäl till att ha rörigt hemma ;-)  

Så här såg det ut innan lådan åkte ut =)
  

Liris, Isonzo och Cecina har brottningsmatch


Killarna gillar också att busa


Det verkar klia på Olonas tass


 

Ännu en dag i kattungarnas liv!

Nu är det inte länge kvar innan bolådans väggar kan hindra dem från att rymma ut i kattungehagen! Nyfikenheten tar mer och mer överhand och de blir samtidigt mer rörliga!

Här är Ingrid från Isrosens uppfödning som nu tingat Po på riktigt =) Ingrid har också filmat dem idag och ni som är nyfikna kan se hennes filmer härEmil och Olona


Cecina och Olona på upptäcksfärd utanför bolådan


En yrvaken liten Po-pojke


Liris och Isonzo försöker rymma

 

Ett par bilder igen...

Inte på alla den här gången, men vi får väl försöka vara rättvisa i längden i alla fall ;-)

I dag har de verkligen smaskat babypuré blandat med mjölkersättning så det låtit om det. De slickar och äter från våra fingrar, och ett par av dem har redan ätit lite från en tallrik också. Det svåra är att hålla Nessa därifrån, för hon älskar maten och försöker sno åt sig allt hon kan!! 

Olona i en udda position!
 

Isonzo har besök av sin andra lillmatte Sara (extra skoj att Sara och Vilma bor grannar med oss, så ni kan gissa om det kommer att bli många mysiga besök för Isonzo här framöver)


Så har vi lilla Cecina som blir kvar här hos oss <3


Maya och Cecina matchar idag ;-)3 veckor idag!

Tiden flyger och hux flux har det gått 3 veckor! De blir så klart bara sötare och sötare, och idag har vi haft besök både av ett trevligt par som testade allergi (verkade gå jättebra - lycka till om ni läser) och sedan av både Isonzos nya lillmatte Vilma, och även av hälften av Liris nya familj, matte Marie och lillhusse Leo =) Tack snälla för både presenter och blommor - kändes som det var julafton ;-) och tack snälla för att ni finns och ställer upp för oss!!

I går blev det klart och bestämt att Cecina kommer att stanna här, och hon kommer förhoppningsvis att bli Lince´s blivande avelshona om ett par år, men framför allt har hon totalt charmat hela familjen!!

Så klart lite nya foton på hemsidan och även ett smakprov här som vanligt!

Cecina och Isonzo poserar sött


Isonzo med sin matte Vilma


Liris med matte Marie och lillhusse Leo


Stiliga pojken Po


Olona har precis fått smaka på lite babymousse blandat med mjölkersättning =)

Liten filmsnutt

Passade på att filma lite då jag ändå skulle bädda rent i bolådan. Tyvärr lite mörkt i rummet men lite ser man i alla fall av bebisarna, som börjar bli riktigt stora och duktiga nu <3

Se filmen här och klicka på bilden!

Maya fotograferar

Precis som när vi hade förra kullen tycker Maya det är skoj att fota småttingarna, och hon gör det RIKTIGT bra!!! Ska nog börja leja in henne för att få bra veckobilder på dem framöver...

Här är ett smakprov på hela gänget:

Po


Liris


Cecina


Isonzo


Olona


Nya länkar!

Kom på efter ett tips av Lotta (Clarellis) att jag också skulle länka till olika sibbe-bloggar från min blogg, så nu har jag lyckats med det!! Tack Lotta =) Kommer att fylla på allt eftersom jag kommer på olika bloggar som jag brukar besöka.... kom gärna med förslag eller hojta om ni vet med er att jag brukar vara inne och besöka er!!
Länkarna ligger längst nere till vänster i menyn! 

 


Full fart i bolådan!

Nu märker man skillnad dag för dag, och kattungarna blir mer aktiva och de blir stadigare och stadigare på benen! De har börjat tvätta sig och ibland ligger de också och tvättar sina syskon och är ungefär hur söta som helst <3

Här är några bilder från idag:

Liris


Po


Cecina


Isonzo


Olona


Kattungarna 2 veckor idag!

Det har varit lite dåligt med uppdateringar sista veckan, men kattungarna har fått ögon och därför vill jag inte fotografera med blixt, och på eftermiddagarna då jag kommit från jobbet har det varit för mörkt att fota utan!

Men idag har jag tagit 2-veckors bilder på dem. Här kommer ett smakprov, och fler bilder finns i deras fotoalbum på hemsidan.

Idag har jag flyttat ner dem till matrummet så de ska få börja vänja sig lite sakta vid mer liv och rörelse.

Cecina med mamma i bolådan


Lilla Olona har rätt inställning till livet:


Isonzo och mamma har mys-stund:


Titt-ut säger Liris:och till sist Po-pojken:Mitt bland alla kattungebilder...

... kan jag inte låta bli att lägga ut en bild på den stolta modern! Min underbart vackra snöprinsessa som är en sån fantastisk mor till sina små <3 Hon blir bara vackrare och vackrare denna tjej, och moderskapet klär henne lika bra som dräktigheten gjorde! Jag tror nog det var bra att hon fick bli 2,5 år innan första kullen för hon är så lugn och trygg som mamma, och bara...ja, helt underbar!!! Åter igen, fast det var ett tag sedan nu. Tack snälla Eva för att jag fick förtroendet att ta hand om denna fantastiska dam!

Love you Nessa <3


RSS 2.0