Kullen 8,5 vecka gamla!

Nu var det länge sedan ett inlägg igen! Kattungarna har nu hunnit bli över 8 veckor gamla, och i onsdags var de och fick sin första vaccination och de blev även id-märkta med ett chip. Tidigare har jag gjort det vid slutbesiktningen, men jag fick tipset av veterinären att prova att göra det nu eftersom de är mindre medvetna vid 8 veckor än vid 12 veckor, och det gick hur bra som helst och inga protester alls trots den tjocka otäcka nålen <3 De var så duktiga alla sju, och det gick bra att åka bil utan pip och gnäll, men så är ju Nova en cool och bil-van tjej så de kände väl via henne att det inte var farligt!
 
I veckan har Cecina fyllt 3 år, och det firades med en fisktårta som Maya gjorde i vanlig ordning! Cecina ökar massor i vikt, så jag hoppas verkligen inte det är allt för många kattungar som tittar ut om 4 veckor!
 
Idag har Dinos nya matte och husse varit här, och det var kärlek vid första ögonkastet, fast Linda var ju förstås kär i Dino redan sedan första bilden hon såg, så det var kanske inte så konstigt, men även husse Thomas verkade nöjd med den "lilla" prinsen, och Dino verkade väldigt glad åt att vara i centrum <3
 
Några bilder från idag på småtrollen <3
 
Bea nyvaken, va? Är det någon som vill leka tro?
 
Japp, brorsan Mozart kan man alltid lita på!
 
Bellan i favorithålet i klöstornet <3 Hon hoppade ner så hastigt idag så hon blev tillfälligt lite halt i ena framtassen, men det har försvunnit helt nu så det var nog inte så farligt!
 
Linda med drömprinsen Dino <3 <3 <3
 
Dino, stortass!!!
 
Neeeej mamma, jag är stor kille nu och du behöver inte tvätta mig!!!!
 
Dunbollen Duna, alltid lika söt som en docka! 
 
Elba har fått syn på något.....
 
Elbas läckra vita morrisar <3 
 
Tjejerna Elba och Duna, ofta ett par och två lite lugnare flickor!
 
Busiga Lava ligger på lur...
 
Oskyldigast i världen eller???
 
Mozart som redan börjar få gröna ögon <3
 
      

En skön lördag morgon!

Det är så mysigt när man är ledig, och man kan sätta sig nere i kattungehagen i lugn och ro på morgonen och bara njuta <3 Tog med mig kameran och både fotade lite och filmade en film på bustrollen!
 
Hela gänget <3
 
Dino och Bea hänger ofta ihop, vilket passar bra för dessa två busar!
 
Mozart sträcker ut sig!
 
Duna som faktiskt KAN ha kattityd hon med, trots att hon är ljuv som en reklamfilm för sköljmedel ;-)  
 
Elba visar upp sin fina profil
 
Kattungar grimaserar rätt mycket har jag insett, och det är lika sött varje gång man fångar det på bild <3
 
Elba till exempel
 
Elba och Linea, fråga mig inte vad de håller på med :-)
 
Linea poserar fint, hon som ska få besök ända från Stockholm i morgon <3
 
Skönt att vila lite ser Linea ut att tycka, här med Duna i bakgrunden!
 
Bellan verkar fundera på hur hon ska komma upp i korgen, som om det vore ett problem....hon brukar ju ligga där uppe hela tiden ;-)
 
Lägger mig väl inne i den i stället då
 
Uppe till slut tillsammans med Dino och Bea 
 
Här kommer filmen, tyvärr så hade lilla Siena/Bellan somnat så hon är inte med här, så jag får se till att filma snart igen när hon är vaken också!
 

Nu har alla kattungarna fått sina namn =)

 
Nu är det klart vilka tjejer som ska flytta till uppfödare och även namnen på alla kattungarna är nu bestämda!
 
Dino har ju haft sitt namn från första början! Dino som är en riktig liten pajas, men tycker ändå om att mysa ibland! Dino ska flytta till Linda och blivande storebrorsan Lotus!  
 
Morgonkaffe, kan man ha bättre sällskap vid frukostbordet?
 
Buuuus, brottar ner syrran =)
 
Först ut har vi "Bea"? Eller Albea som hon kommer att heta i stamtavlan! Hon kommer troligtvis att flytta till Annika och Bernt i Sundsvall, där hon kommer att få utlopp för allt sitt bus och få leka med sibbekillen Pickles som är ca 1,5 år gammal!
 
Låt mig även få presentera Duna <3 Passande namn på den här docksöta dunbollen! Duna kommer att flytta hem till Marie, SE*Sessans och bli sambo med S*Lince´s Liris och Uthea Manczhury och hon kommer att få barnen Leo och Noel som lekkamrater <3 
 
Prinsessan Elba har vi sedan <3 Hon kommer att flytta hem till Lotta som har S*Atoll´s uppfödning och här bor bland andra pappa Gino (S*Lince´s Giorno). Hon kommer även att få leka med Fanny, Alex och Tim som är ungdomarna i familjen!   
Bea och Elba <3
 
Bedårande tvåan har fått namnet Linea <3 Var hon kommer att flytta är ännu inte klart, men det finns de som är intresserade även av henne! Men vi har inte hunnit så längt ännu ;-) 
 
Linea busar med Mozart (Doblò)
 
Ett matglatt gäng =)
 
Dobló fick besök i helgen! Eva och Bengt från Mjölby kom och hälsade på, och Dobló tog dem med storm! Det blev kärlek vid första ögonkastet och det var ömsesidigt från Doblós sida <3 Han kommer att kallas för Mozart i sitt nya hem!
Avslappnad kille <3
 
Sen har vi trean, som nu så klart också fått sitt namn! Hon kommer att heta Siena <3 Precis som Linea har hon ännu inte hittat sin familj, men som sagt finns det familjer som anmält intresse om en tös ur kullen!
 
 
 
 

Fiat kattungarna nu 5,5 vecka gamla!

Sötare och sötare blir de för varje dag, och busigare och busigare! Nu är det en tidsfråga innan de börjar rymma från hagen, och femman har redan varit uppe på kanten av gallret och hängt!
 
Här är bilder från morgonens bus-stund och någon bild från igår <3
 
Dino som hälsar till matte Linda att nu är det snart bara 3 veckor kvar innan vi träffas <3  
 
Doblò, en cool och snygg kille som gärna är med överallt! 
 
Elba, som nu fått sitt namn =) Ska flytta hem till pappa Gino med familj så småningom <3
Svårfotad som sin mor, eftersom hon är så mörk än så länge.
 
Lite trångt men mysigt bakom sandlådan verkar Elba tycka =)
 
Femman, en tuff brud i lyxförpackning ;-) Alltid först och sist överallt, och som flyger fram så man nästan bara ser en den vita svanstippen <3
 
Vackra och duktiga mamma Nova övervakar tålmodigt de små <3
 
Go-tjejen sexan, avslappnad som få i Mayas händer !
 
Ooops, ser nästan ertappad ut.... Elba tittar på <3
 
Trean, så läcker i sin ljusa smokefärg!
 
Tvåan, en nyfiken och otroligt söt liten tjej <3
 

7 busiga små troll <3

Jösses säger jag bara vad mycket som händer på två dygn! Bara sedan i fredags har det blivit en helt annan fart i hagen, och de går jätteduktigt på toalådan nu! Vilken skillnad på deras medvetenhet bara på den här korta tiden, och nu leker de helt plötsligt med leksaker och jagar varandra på ett helt annat sätt <3
 
Här är några bilder från idag, men tyvärr rätt suddiga! Men det kan förklaras med att det helt enkelt var full fart på dem och de var inte stilla så länge så att bilderna hann bli skarpa! Så det var väl ungefär så här som jag ser dem också .... lite dimmigt :-)
 
Först och störst - Dino! 
 
 
Doblò snygga coola killen!
 
Ettan som är näst störst av tjejerna nu!
 
Femman, fortfarande störst... men matte, får jag inte vara ifred på toa?
 
Sexan, sötare än socker! Vår egen lilla blå docka <3
 
Bus-fia, trean härjade nästan mest idag! 
 
Tvåan med sexan i bakgrunden! 
 
Tvåan med sin bedårande prick och strimma på nosen <3

Luleå i helgen!

I fredags åkte Maya, Julle och jag till Luleå på kattutställning, och hussarna fick vara ansvaring över gänget som blev kvar hemma!
 
Helgen blev fantastiskt lyckad =) Julle tog sitt cert i konkurrens på lördagen och blev därmed Champion!!! Sedan var det dags för BIV, och det var väldigt många katter i grupp 3 där så först tog de ut vuxna hanar. Av totalt 5 så fick 4 komma tillbaka, och alla var betydligt äldre än Julle, men han kom på en andra plats och föll mot en4,5 årig hane från Lumikissan i Finland har, vilket inte var så konstigt för den katten vinner tydligen allt i Finland, och blev dessutom Best In Show i lördags. Men domaren ansåg att Julle hade en otrolig potential och tyckte vi skulle komma igen om ett år eller så ;-)
 
Cecinas söner Migli och Cino var också där, och det var såååå skoj att få se småkillarna, som inte är så små längre, igen!!! Tack snälla Johanna och Sara för att ni var med! De tävlade mot varandra och Migli vann med motiveringen att han kommit längre i sin utveckling, men domaren kommenterade att Cino var väldigt fertil och därför antagligen tänker mer på tjejer än att "biffa på sig" :-)
 
Söndagen gick lika bra, och Julle fick sitt första cert i klass 7 på väg mot Internationell Champion! Även där en superbedömning och massor med lovord. Så cool som han är somnade han nästan på domarbordet då domaren satt och skrev bedömningssedeln, så hans allmäna intryck blev "Sweet sleaping Beauty". Då det var dags för BIV var det bara Julle som fick komma tillbaka av hanarna förutom den finska katten, och så klart vann den andra katten igen, men åter fick vi höra vad lovande Julle är!
 
Här är några bilder från helgen:
 
Maya som äntligen får återse sin älskade Cino <3
Matte Johanna och Migli
 
Julle i buren med sin Champion kokard!
 
Coola killen vilar upp sig i min stol!
 
För det är jobbigt att vara på utställning, det tycker både Maya och Julle <3
 
Novas vackra mamma Orianna hos domaren, Orianna blev NOM på söndagen 
 
Docksöta Katla som är barnbarn till Orianna och brorsdotter till Nova <3 Blev också NOM och fick även en röst i panelen!
 
Nu är vi hemma igen, och jösses vad mycket som har hänt med kattungarna på 2 dygn!!!! Återkommer med nya bilder på dem <3   

RSS 2.0