Nu har Migli flyttat till sitt nya hem <3

I fredags när vi ändå skulle åka till Umeå på kattutställning så passade vi på att även ta med oss Migli ur Flygplatskullen upp, eftersom hans nya familj bor i Luleå och då kunde vi ju ta med honom en bit på vägen. På morgonen kom Lillemor och Patrik som är hans första familj hit med honom (de hade också över 20 mils körning så det blev en lång dag för Migli) och jag tror nästan han kände igen sig här hemma. De stora katterna var på altanen och Migli utforskade och kollade nyfiket runt överallt.
 
Resan upp gick jättebra, och sen fick han vara en stund på hotellet innan nya matte och husse Johanna och Robert kom och hämtade honom! Jag har fått rapporter om att allt går jättebra och att Migli är en gosig och trygg katt och han har redan blivit accepterad av de andra två sibbarna Poppy och Elvis som bor där! Det känns så skönt att dte löste sig för honom så snabbt och bra <3 Tack snälla för att ni tagit honom till era hjärtan så snabbt!
 
Här är några bilder på honom som Maya tog när han var här. Han är kraftig och väger redan 3,1 kilo, och han blir nog jättesnygg när han blir stor! Pappa Elyot upp i dagen, och frågan är nu om jag ska regga om honom till golden eller inte, för han är väldigt varm i färgen och det aprikosa går ända ner i hårbotten på honom. Ni som kan färg kanske kan komma med en åsikt, för de är lite delade just nu ;-)
Här fick Cecina komma in och säga hej till sin son innan vi skulle åka, de nosade nyfiket på varandra utan fräs <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Vacker sibbe Migli och troligen golden.
Han kommer att bli en fin hane.
Mvh Ingrid.

2013-04-16 @ 19:42:18
Postat av: Susanne

Så go som han verkade vara hade jag kunnat ta med honom hem själv. <3 <3 <3

Tror också golden efter att ha sett pälsen live.

2013-04-17 @ 07:59:37
URL: http://www.laxforsens.se/
Postat av: Lena

Så fin han är.
Jag tror han kommer trivas i Norrbotten
och det ska bli kul att få följa honom här uppe.

Kram Lena och sibbarna i Kåge

2013-04-18 @ 09:56:22
URL: http://www.miramilaia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0