Tuss (S*Lince´s Aurora) HCM testad idag =)

Vår supermysige Tuss (Aurora som är dotter till Moira) har idag varit och HCM testat sig men jättefint hjärta! Hon blev även Fiv/FeLV testad men det provsvaret dröjer lite längre! Hon var så cool och snäll och det verkade inte alls bekomma henne att vara hos veterinären och bli testad och stucken <3 Nu väntar vi på att pojkvännen Cooper (Novas supersnygga kullbror) också ska HCM-testas och att Tuss kommer i löp, så ska de få träffas <3 Så här blir stamtavlan på de planerade kattungarna.
 
Tuss bor hos min svägerska med familj i Stockholm på foder, och kullen kommer så klart att växa upp hos dem. Där kommer de att bli otroligt bortskämda, inte minst av familjens döttrar Nelly och Thea som är snart 11 år och längtar jättemycket efter kattungar och sitter redan och funderar över vad småttingarna ska heta!
 
Här är en bild på Tuss i svampskogen =) Hon är mer som än hund än en katt, går jättefint i koppel och följer med familjen på alla möjliga utflykter och det är det bästa hon vet. När transportburen åker fram hoppar hon in i den innan den ens har hunnit komma på golvet!
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Fin och frisk svampletarkatt.
Mvh Ingrid.

2012-09-12 @ 19:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0