Kattungarna 2 veckor idag!

Idag fyller de små flygplatserna 2 veckor <3 Eller små och små, de är jättestora för sin ålder tycker jag! Ingen kull jag har haft har haft såna här vikter vid 2 veckor, så Cecina måste ha grädde i spenarna! Inte heller Cecina ser mager ut, så hon måste äta som en häst för att först föda dessa 5 små matvrak, och sedan även hålla hullet på sig själv!!
 
Dagen till ära kommer några bilder på dem:
 
Först har vi kille nummer 1, Migliaro (Migli) som idag är störst och väger 371 gram. Migli är ljusast i färgen av alla och kommer nog att få en riktigt varm brun ton =)
 
Sen kommer här kille nummer 2, Dolomiti (Miti) som för dagen väger 316 gram! Han är fortfarande mitt emellan i både storlek och färg när det gäller killarna =) En riktig snygging han med <3 även om inte bilderna gör honom rättvisa.
Måste även visa denna underbara bild, när Miti gäspar belåtet efter att ha tuttat på Cecina <3
 
Tredje kattungen är tjejen Linate! Hon var minst vid födslen på bara 84 gram, men väger numera hela 295 gram och är inte minst längre! Även om det bara skiljer 2 gram till nästa ;-) Linate är typmässigt en riktig läckerbit så det ska bli spännande att se henne utvecklas <3  
Fyran är tjej nummer två, Caselle som är den enda som inte öppnat ögonen. Tyckte det var på gång för någon dag sedan, men de är fortfarande stängda vilket gör att det blir lite orättvist idag, då de andra kan charma med sina små blå ;-) "Men vänta ni bara säger Caselle - den som väntar på något gott......" Desstuom lägger hon all sin kraft på att äta och bli stor, och försöker komma förbi brorsan i vikt-tabellen! Caselle väger idag 370 gram!!!
Sist, och faktiskt även minst just idag är Fiumicino (Cino) som väger två gram mindre än Linate, alltså 293 gram. Men trots att han är minst är det ändå en jättebra vikt, och om vi ska jämföra med kullen där mamma Cecina föddes där de också var 5 kattungar så vägde den största i den kullen 283 gram vid 2 veckor. Så med andra ord är det inte Cino och Caselle som är små, utan de andra (helst Migli och Caselle förstås) som är jättestora! Cino är mörkast och rund som en boll i huvudformen =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Verkligt söta små-troll. Det märks att dom ären veck äldre än mina som börjar öppna ögonen nuförst.
När dina sötnosar blir lite äldre kommer jag på besök.
Mvh Ingrid.

2012-11-28 @ 20:50:05
Postat av: Lena

Men oj oj oj så söta de är..
Nog var de fina innan också men då ögonen öppnats så
är det nåt speciellt..
Grattis till en kanonfin kull.

Kram Lena och sibbarna i Kåge

2012-11-28 @ 20:56:03
URL: http://www.miramilaia.se
Postat av: Marie

JÄTTEFINA bilder!! Och de är helt oemoståndligt söta hela gänget <3 Måste komma och hälsa på snart, de växer ju så det knakar ända hit till Bergeforsen ;)

Trevlig helg
Kram
Marie

2012-11-30 @ 10:48:03
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Tänk vad mycket jag har missat, bara för att jag inte har tid sitta framför datorn. Stora kattungar och stora vikter på alla 5, Cecina måste verkligen ha ren grädde att bjuda småttingarna på! ♥♥♥♥♥ + såklart en till duktiga mamma Cecina också. ♥ *kram*

2012-11-30 @ 12:57:57
URL: http://www.deltaskatter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0