Dags för ett inlägg!

Nu har det gått en hel månad sedan jag skrev sist, men det beror på att vi har varit på semester i 3 veckor! Massor med bilder från resan finns att se för er som har facebook och är vän med mig ;-) Men vi har i alla fall varit på kryssning i Karibien och sedan en dryg vecka i Orlando för er som skulle ha råkat missa detta!
 
Hur som helst kom vi hem för ungefär en vecka sedan, och även om det alltid är vemodigt när en underbar semester är slut är det ändå på något sätt skönt att komma hem igen. Helst till kissarna förstås som både jag och barnen hade saknat jättemycket. Tror även de hade saknat oss även om de hade världens bästa kattvakter som bodde här hela tiden vi var borta!! Tusen tack igen Emily och Andreas för att ni ställde upp <3

Cecina hade nog längtat mest efter Maya, och redan första kvällen hemma så var ritualen att sova med Maya i sängen en självklarhet! Så fort Cecina hör ljudet från när Maya tänder sin sänglampa kommer hon springande <3

Största chocken tror jag nog var hur mycket lilla Nova vuxit. Jösses, vad mycket som händer med en kattunge på tre veckor. Hon är nu knappt 5,5 månad gammal och har redan passerat tre kilo, så nu är det inte stor skillnad i storlek mellan henne och Cecina, för även om Cecina fortfarande väger ungefär ett halvt kilo mer, så har hon i stället tappat så mycket päls vilket gör att hon ser mindre ut än vad hon är ;-)

Här är ett par dagsfärska bilder på lilla "sotnos" Nova som inte är så liten längre:







Nu är nästan all snö borta från tomten, och katterna är ute långa stunder på altanen och njuter av det fina vårvädret!


Cecina ser ut att ha fått vittring på något, eller så passar hon på att insupa vårluften









Kommentarer
Postat av: Lena

Härligt att ni är tillbaka och att bloggen är igång igen. Jag har ju varit medveten om er resa men har ändå ramlat in här varje dag och glott efter nya inlägg förgäves!!



Vilka härliga bilder på dina fina missar..

Ibland är det nog bra att komma iväg en sväng för att uppskatta allt man har hemma också =)..



Välkommen hem igen !



Kram Lena och sibbarna i Kåge

2012-03-26 @ 15:42:54
URL: http://miramilaia.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid Näsholm

Verkligt fina bilder som vanligt och speciellt på

Nova. Skönt att du är hemma igen.

Mvh Ingrid.

2012-03-26 @ 20:23:45
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0