Äntligen vänner!

Det är inte alltid så enkelt att ta hem en ny kattunge till familjen, åtminstone inte katterna emellan. Det har varit lite morr och fräs men sakta men säkert har det blivit bättre. I onsdags såg vi för första gången att Cecina coh Nova faktiskt lekte med varandra, och Moira har också i stort sett accepterat nykomlingen. De har sovit tillsammans flera gånger, men inte tätt ihop utan gärna ett par decimeter ifrån varandra. Men man märker att de uppskattar varandras sällskap. I går när vi satt i soffan hade jag Cecina i knäet och Lasse hade Nova, och då tvättade Nova Cecina på huvudet, och Cecina hon verkade tycka det var ganska mysigt <3

Äter gör hon som en häst! Allt går ner i den damen förutom torrfoder!!! Men hon har ökat över 400 gram i vikt sedan hon flyttade in för mindre än 2 veckor sedan!

Försökte mig på några nya bilder på Nova i morse, men det ÄR inte lätt att fotografera en svart katt. Helst inte när katten av någon anledning fått för sig att man ska prata med kameran så på 70% av alla bilder på henne så gapar hon..... Men skam den som ger sig, så några bilder blev det i alla fall. 

Nova 14,5 vecka


Cecina (just nu i sommarpäls) betydligt lättare att fotografera
Kan även berätta att Cecina blev faster i natt =) Aiko som är dotter till Lotus, och Po som är Cecinas kullbror fick 4 små kattungar!! De finns hos Isrosens uppfödning här i Sundsvall. Stort grattis till Ingrid, Aiko och Po. Grattis även till Pos fodervärd Susanne med familj till killens första kull <3 Ser fram emot att följa dem!!!  


Kommentarer
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Bra att du tränar sötnosen Nova nu vid kameran, hon kommer nog bli en liten linslus så småningom. Ett tips, det är sååå snyggt med svart katt mot svart bakgrund! ;) kram

2012-01-22 @ 16:14:30
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Caroline

Här finns också en glufskatt, Giron! Han äter allt utom torrfoder, precis som Nova!

Våra katter trivs förträffligt tillsammans, och Ester o Giron kan sova tätt ihop om de vill. Cornell är mer en avståndskatt, men han kan nosa på Giron utan problem.

Dina bilder på Nova blev ju riktigt bra! Giron är hopplös att fota!Caroline

2012-01-23 @ 15:53:13
URL: http://jaheca.se/lurvtussarna
Postat av: Susanne

Caroline - tycker du fick till söta bilder du också på Giron. Jag VET ju vem av dessa två svarta sotnosar som är helt hopplös att fota. Han som aldrig kan vara still en enda sekund när kameran är framme. Men snygga akrobatkonster gör han i alla fall. Nova är som en fotomodell i jämförelse, förutom att hon aldrig kan hålla munnen stängd. Men Kicki har iaf en enkel utmaning i Nova, jämfört med stackars Caroline. skrattarGunilla - håller med om svart katt mot svart bakgrund. Linda tog jätteläckra bilder på Dasher mot svart bakgrund!! Fast jag tror inte jag skulle lyckas med det konststycket. ;-)

2012-01-23 @ 21:06:05
URL: http://laxforsens.mine.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0