Ett år med Flodkullen=)

Tänkte presentera alla födelsedagsbarnen, och jag kan inte annat än förundras ännu en gång vad som händer på ett år med en liten kattunge. Tänk då de kommer ut små och blöta och ryms i handflatan, och nu är de stora härliga sibbar som förgyller sina familjers vardag! Åtminstone om jag talar för oss, för vårt liv skulle vara bra mycket tråkigare om vi inte hade haft yrvädret och charmtrollet Cecina här hemma <3 och av de rapporter jag får från familjerna resten av kullen bor hos, tror jag de känner likadant =)

STORT GRATTIS hela gänget önskar vi, och vi hoppas ni får en underbar födelsedag!!!

Först ut var Olona, hon födder kl 17.10 och vägde 98 gram. Lustigt nog ringde Niklas som idag är hennes husse minuten efter för att höra sig för om en kattunge ;-) Kan det ha varit ödet?

Olona 2 dygn gammal



Olona 4 veckor


Olona sommaren 2011


Som nummer 2 ut var Liris, hon kom kl 17.30 och vägde 111 gram. Denna lilla snöprinsessa som Marie hade väntat på så länge kom precis som på beställning =)

Liris 2 dygn gammal


Liris 4 veckor


Liris 1 år ute på tomten, kolla ögonfärgen <3 


Som nummer 3 ut var Po, han föddes kl 17.45 och vägde 114 gram. Även han liksom Liris var precis som på beställning. Ingrid hade önskat en avelshane, och Po var precis vad vi hoppats på!

Po 2 dygn gammal


Po 4 veckor


Po 1 år som just nu väntar på att få börja träffa tjejer, och ska förhoppnignsvis bli pappa i höst!
  

Nummer 4 var isbjörnen Isonzo, han föddes kl 18.30 och var störst i kullen med sina 119 gram. Där hade vi Vilma med familj som väntat på en hane ända sedan förra kullen, som genast förälskade sig i Isonzo <3

Isonzo 2 dygn


Isonzo 4 veckor


Isonzo ett år gammal, och en stor mysig nallebjörn
 

Sedan sist av alla, som nummer 5 kommer vår lilla Cecina. Hon föddes kl 19.10 och vikten var 102 gram. En blå katt var en liten överraskning, och hon charmade snabbt hela vår familj. Planen var att gå vidare på något sett med denna kullen, och egentligen skulle hon stannat på foder. Men då situationen mellan Nessa och Moira inte var hållbar, så vände vi på steken och placerade om Nessa och sparade Cecina hemma i stället. Ett svårt beslut, men med facit i hand helt rätt, för Nessa mår så otroligt bra med dottern Liris nu, och Cecina och Moira är väldigt goda vänner =) Cecina är för övrigt husses katt <3

Cecina 2 dygn


Cecina 4 veckor


Cecina 1 år, använder en av bilderna från förra inlägget bara för att det ska bli lika för alla =)


Kan också visa upp deras vackra mamma, som förhoppningsvis väntar smått igen i mitten av november <3
 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Stort grattis till Flodkullen, så underbara bilder att se och så kul att se lite från uppväxten. Deras förvandling från små kattungar till unga vuxna katter. ♥ kram

2011-09-25 @ 11:41:46
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Marie

Tänk vad fort ett år kan gå! Känns abosolut inte så länge, när jag tänker tillbaka på den där vackra höstdagen den 25:e sept 2010. Hela familjen var på helspänn, vi önskade oss så innerligt en vit liten sessa. ♥♥♥ Födelsedagsbarnet "hjälper" husse just nu med att produktfotografera. ;)



Stort grattis till hela underbara Flodkullen så otroligt vackra alla fem. Grattisönskningar kommer ifrån mamma Nessa och syrran såklart, hoppas ni får en toppendag med tårta och presenter.

Kram hälsar matte ;)

2011-09-25 @ 13:59:27
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid N.

GRATTIS hela fina gänget.

Tänk vad ni vuxit och utvecklats bra.

Hoppas att ni skall få uppleva många lyckade födelsedagar framöver.

Ingrid.

2011-09-25 @ 17:55:05
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com
Postat av: Marie

Nostaligtripp verkligen, så fina bilder på hela Flodkullen. Kommer så väl ihåg hur nervösa vi var när vi visste att bebbarna var på väg. Skulle det bli några flickor alls? Och skulle någon av flickorna vara vit som vi hoppades på. Men alla "beställningarna" som låg och väntande levererade Nessa med glans. ♥



Undrar hur det blir denna gång, hoppas hon inte känner någon prestationsångest nu ;)



Stort GRATTIS Flodkullen, hoppas ni haft en toppendag. Liris har fått fisktårta, och annat gotta hela dagen. Extra mycket gos och lek förstås :)



Kram

2011-09-25 @ 21:36:38
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Lena

Så roligt att få se dem på bild

från små till stora vackra sibbar.

Det är bara att gratulera skönheterna och

deras födelsedag !!



Kram från Lena och sibbarna i Kåge

2011-09-25 @ 22:05:43
URL: http://miramilaia.bloggplatsen.se/
Postat av: Therese

Det var nog verkligen ödet att Niklas ringde precis när Olona fötts! Och hon är verkligen en riktig hussekatt i dag :) Hon firade 1-års dagen med att springa runt i skogen hela dagen, sova ett par timmar, för att sen få god mat. Och som vanligt tog hon plats på husses huvudkudde då det var dags att lägga sig på kvällen :)

2011-09-26 @ 10:04:31
URL: http://www.fernlunda.blogspot.com
Postat av: Margita

Så fina katter du har fött upp!! Jättevackra! :)

2011-10-01 @ 17:18:10
URL: http://sengas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0