Nessa HCM testad <3

I går gjorde jag, Marie och 7-åringa lillhusse Leo en dagsutflykt till Falun för att kolla att Nessas hjärta var fint inför att hon ska paras! Vi startade vid halv elva och åkte raka spåret ner! Hade tid 1430 och fick komma in före till och med =) Marie Granar utförde HCM-testen och sa att Nessas hjärta var jättefint!!! Nessa var helt otrolig och låg totalt stilla under testen och sa inte ett pip. Jätteskönt att allt var bra, för även om man inte tror det ska vara något så är man ändå alltid lite pirrig inför att katterna ska kollas. HCM är trots allt en lömsk sjukdom som kan dyka upp även om man tror man är "säker". Detta är den andra testen vi gör på henne och hon är nu nästan 3,5 år gammal.

Så här vacker är hon nu lilla hjärtat <3 (Marie har tagit bilden) 
  

När vi kom ut från djursjukhuset ösregnade det så vi fick springa till bilen. Sedan åkte vi till Valbo och åt sen lunch/tidig middag på Mc Donalds. Leo fick vara med och välja matställe ;-)

Efter det åkte vi och hälsade på Nessas tilltänkta fästman Boris, som var jättefin och jag tror han kommer att passa Nessa hur bra som helst. Bilder och mer info om den planerade parningen kommer snart. Har inte hunnit fixa till bilderna ännu.

Sedan bar det iväg till Utvalnäs och Elisabeth (S*Lubov Sibiri) där vi fick träffa Duvans och Björns kattungar, och fick oss lite fika =) Klart man måste passa på att hälsa på dem igen när man ändå var i krokarna! Tack för gott fika och kattungegos!

Nu var det bara att köra tillbaka hem kvar, och vid halv elva var vi hemma igen! Trött efter en lång dag, men jätteglad över att allt var så bra och det blev en jättetrevlig utflykt av det hela. Tack snälla Marie och Leo för att ni följde med, och åter igen, en stor eloge till Leo som inte gnällde en enda gång på hela långa dagen. Trots "tanternas" surrande och en massa kattbesök! Kram på er!     


Kommentarer
Postat av: Marie

Vi var glada att kunna följa med. En lång men rolig resa. En bonus att dessutom få träffa alla fina katter och se Nessas blivande fästman.



Leo var verkligen fantastiskt duktig hela långa dagen, har berömt honom i flera dagar nu. Min duktiga kille :)



Kramis

2011-08-12 @ 13:09:18
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid N.

Gläder mig åt det bra resultatet på >HCM testen speciellt eftersom hon är mamma till min Po som själv skall scannas i slutet av augusti.

Ingrid.

2011-08-12 @ 20:08:05
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com
Postat av: Ingrid N.

Grattis till bra testresultat. Skönt även för oss som har katter efter Nessa.

Ingrid.

2011-08-12 @ 20:13:09
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0