Kattungarna börjar bli stora!

Här har det hänt saker i veckan! Det är möjligt att det var utställningen som triggade igång det hela, men under veckan har två av kattungarna börjat visa att de inte är så små längre.

Nottes familj har börjat känna att det luktar mer i lådan och han var lite annorlunda i sitt beteende så de ringde veterinären för att höra vad de tyckte om kastrering trots att han ännu inte fyllt 5 månader. Det var inte några problem eftersom ingreppet är så litet och katten väger 2,5 kilo, så i går rök kulorna på "lilla" Notte! Rapport med bild på kvällen talade om att han var pigg och glad, och såg på fotboll med husse på första parkett =)

 

Sedan fick jag sms från Seras familj, och hon hade satt i gång och löpa i går med buller och bång. Tidig precis som mamma Moira, som började löpa då hon var 4,5 månad. Kattungarna fyller 5 månader den 10 september! Det ska bli spännande att höra om Mattina och Gino blir lika tidiga, eller om de väljer att gå i pappas fotspår som var lite senare i starten. Man kan ju alltid hoppas eftersom dessa två ska gå i avel och hållas fertila en längre tid =)  

Släpp ut mig säger Sera - jag vill ut och jaga pojkar!

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Ja nu är det p-piller som gäller för lilla tjejen. Har redan bokat tid för kastrering åt henne så fort hon blivit 6 mån!

2010-09-06 @ 19:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0