Framsteg varje dag

Varje dag märker man vad de utvecklas och man ser nya grejor som de lär sig och upptäcker hela tiden. I morse så var det Mattina som ställde sig och smaskade i sig blötmat från fatet jag ställde fram. De andra har fått lite mat instoppat i munnen och det har varit jättegott, men Mattina var alltså först att märka att man kunde äta från fatet också!

Notte som är kullens busfrö passade på att ta en brottningsmatch med Mattina nyss, och Sera gick på upptäcksfärd alldeles själv!

Giorno passade på att nosa in den fina kudden som hans blivande lillhusse Alex sytt åt honom. Giorno hade besök av nästan hela sin nya familj i går - både matte Lotta, lillmatte Fanny och småhussarna Alex och Tim var här och gosade med honom, och han fick även en present av Tim som hade med en jättesöt leksaksmus åt honom =)

I går passade jag på att ta en ny liten film på dem som ni kan se här. Jag fick frågan av en uppfödarkompis som såg filmen om jag verkligen födde upp katter och inte små björnar ;-) Man kan ju nästan undra då man ser dessa små bollar!

Moira är en helt fantastisk mamma och totalt avslappnad då det gäller sin roll. Hon tar emot besökare utan att blinka och låter dem gosa med småttingarna medan hon bevakar på lite avstånd att allt går rätt till. När vi kommer dit så går hon oftast undan en stund (tycker väl det är skönt med barnvakt) men då vi lämnar kattungarna så går hon genast tillbaka för att tvätta och sköta dem, och se till att de mår bra.   

Här är några bilder från morgonen:



  











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0