Jul snart?

Har man en dotter som fyller år den 14:e december, och så kattungar som fyller 12 veckor 4 dagar senare är det lätt att glömma att julen står inför dörren!! Idag insåg vi att vi inte hade börjat köpa julklappar ännu, och att jylpynta med 5 vilda kattungar i huset var inte heller någon större mening.

Med andra ord blev det en hektisk dag idag med julklappsinköp i Birsta, och sen klädde vi granen och började plocka lite. Julstädat blir det inte förrän på  tisdag men vi är en liten bit på vägen nu i alla fall!

Här klär barnen granen - fick bli en plastgran i år:


Cecina och Isonzo tyr sig mycket till varandra och undrar nog var resten av gänget tagit vägen. Moster Moira har tyvärr börjat sura igen sedan hon löpte, och är inte alls nådig mot de små. Hoppas verkligen det släpper snart igen!! Att ligga i närheten och sova är inga problem, men när Moira är ute och spatserar i huset så blir hon väldigt störd över om någon av kattungarna kommer i hennes väg, och då fräser hon åt dem =(

Här ligger de i alla fall fint alla tre:


Isonzo:


Cecina:


Moira:

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilka otroligt fina bilder på katterna, och barnen, man riktigt ser glädjen i barnens ögon över att pynta granen. Hoppas Moira blir mer gosig med Cecina när Isonzo flyttat.



Ps. Har en likadan sån där "gilang" grej som Emil och Maya håller i, den tycker Liris är väldigt rolig. :s



Inatt har Liris haft roligt må du tro, har hört hur det dunsat och hur hon sprungit runt på golvet ovanför mitt huvud. Så ikväll provar vi nog ditt förslag, Liris hos Leo och Nessa får sova vart hon vill. Det var med lite ångest jag gick upp imorse iaf, men granen och pyntet är intakt (än så länge ;)) )



Kramis

2010-12-20 @ 09:08:12
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0