Kattungarna ser sig om i världen =)

Igår fyllde flygplatserna 6 veckor, och idag provade jag att öppna upp hagen och de fick prova att gå ut i matrummet och jag hade även öppet till köket!
 
Oj, vad spännande det var!! Linate var först ut ur hagen, och vågade sig längst bort! Sen kom Migli och Caselle och sist kom Miti och Cino! Nu har de gått "hem" till sin trygga vrå igen och sover som söta små katter ska göra den här tiden på kvällen!
Hon ser så liten ut ute i det stora rummet <3
Migli nosar på grinden och funderar på om han också ska våga...
Jodå, det gick ju bra det här!
Miti ser lite förvånad ut var han kommit
Linate, Migli och Caselle
Miti och Migli
Caselle och Cino
Miti och Caselle kolla lampan, men låt bli sladdarna säger matte
Caselle poserar fint 
Cino verkar tycka han är kung med svansen i topp
 
 

Fotbollar på film!

Filmade fotbollarna nu i kväll bara för att ni ska få se live vad söta de är <3 Tyvärr var det mörkt i rummet så det blev inte bästa kvalitet, men lite ser man ju av dem!
 
Först är de väldigt nyvakna, och gäspar och har sig men sen blir de lite mer nyfikna och börjar tulta runt för att se sig omkring!
 

Så till fotbolls-kullen igen...

Två inlägg på samma dag? Ja, men vad gör man när man har så många fina kattungar man vill dela med sig av <3 Här är några bilder på fotbolls-kattungarna från igår!
 
Alessia
Baresi
Giulia
Chiara
Ilaria
Ilaria och Chiara, lika som bär <3
Maldini
Maldini hos lill-matte Thea <3
Mamma Tuss med sina 6 små <3 Kolla in den runda magen ;-)
 

God fortsättning på julhelgen önskar 5 busiga små flygplats-kattungar!

Hoppas att ni alla har haft en skön julafton och att helgerna blir fortsatt bra, och att det blir lite vila också i allt julstökande =)
 
Filmade de små flygplatserna när de busade nu på morgonen! Behöver jag säga att de är söta nu? Så otroligt härliga, pigga och busiga är de alla fem!
 
Vem som är vem? Ja, det får ni lista ut själva för jag kan omöjligt hinna med i svängarna som de far omkring och beskriva så det blir begripligt :-)

Fotbollarna 2 veckor gamla!

Nu har jag äntligen fått träffa Fotbollskullen <3 Idag kom familjen upp till Sundsvall för att fira jul, och så klart hängde kattfamiljen också med. Mamma Tuss (Aurora) var så otroligt cool och verkar inte alls bry sig i att resa först 5 timmar i bilen, och sen komma till ett nytt hus och få barnen placerade i en helt ny bolåda! Självklart kastade jag mig i bilen och åkte dit när jag hörde att de var på plats hos mina svärföräldrar! 
 
Tog några bilder på dem, men blev inte nöjd! De blev överexponerade och jag tycker inte bilderna gör dem rätvisa för de är ännu finare i verkligheten! Ska ta ett annat objektiv och göra ett nytt försök i morgon!
 
Först har vi Alessia, den mörka tjejen som foderfamiljen förälskat sig totalt i, hon är framåt och nyfiken:
 
Sen har vi tjej nummer två, Giulia som är ljusare i färgen (kanske golden) och även hon jättefin:
Trean, även det en tjej Chiara, är en guldtös som ev. kan vara padda till och med:
Fyran och sista tjejen heter Ilaria, och är nog min favorit för dagen. Guldtös med vita tassar:
Femman, första killen är den röda Maldini. Störst i kullen och även han kanske vita tassar:
 
Sist och minst för stunden, Baresi som halkade efter i vikten första veckan på grund av att han fick sämsta tutten, men har hämtat igen sig jättebra denna andra veckan och är en pigg och sprallig liten guldkille <3
  

En hälsning från "Poppy" S*Lince´s Papavero som nu är drygt 13 månader!

Fick några nya bilder i mailboxen från Poppy som flyttade till Portland i USA i februari! Han kommer ur vår blomkull som växte upp hos Marie i min första fodervärds kull <3 Poppy är och var så speciell och en riktigt mysig och härlig kille, och jag vet att det inte var lätt för Marie med familj att släppa iväg nallebjörnen så långt bort!
 
Men  han har det jättebra och hans familj är väldigt nöjd med sin lilla kille =) Till våren är han planerad att dejta uppfödaren Wendys ena hona!
 
Här är Poppy som var hos fotografen på en utställning den 1-2 december!
 

Bilder från kattungehagen =)

Här kommer några bilder från hagen!! Steget från full lek till sovande kattunge är inte långt, och de kan somna precis var som helst! Sen är det full rulle igen så fort de vaknar!
 
Miti försöker döda musen
Linate ligger och lurpassar på sina syskon
Migli ser ut att ha något på gång han med...
Caselle sitter och ser vacker ut 
Cino med förstås, vår lilla fotomodell
 
Linate blev trött och somnade i mitt knä <3
Maya hanterings-träninar Caselle
 
Miti fotsätter leka med en annan mus 
Migli somnade han med..
 
Igår kom äldsta dottern Sofia hem som pluggar i Linköping, kan meddela att hon höll på missa sin tandläkartid idag och glömde äta frukost... det fanns så många söta kissar att gosa med i stället <3
 

Fotbollskullen 1 veckors bilder =)

Har precis uppdaterat min hemsida (S*Lince´s Sibiriska Katter) med bilder som jag fått på de små fotbollarna i Stockholm!! Åh, vad jag längtar nu tills jag får träffa dem på riktigt <3
 
Här är en bild på varje liten kisse som nu fått preliminära namn, men könen är ännu inte 100% säkerställda och inte heller färgerna!
 
Ettan Alessia som troligen är tjej
Tvåan Giulia som troligen är tjej
Trean Chiara verkar vara flicka hon med
Fyran Ilaria, kanske även det en tös
Femman, Maldini och definitivt en kille
Sexan Baresi, troligen också en kille
Lagom till jul får jag träffa dem och då lovar jag att fotobomba och uppdatera med fler bilder och mer information om dem!

Kattmys på en snöig söndag =)

Idag har vi inget speciellt inbokat utan vi bara myser inne när det snöar ute! Tog lite bilder på katterna och tänkte dela med mig lite av vår sköna morgon <3
 
Nu äter kattungarna duktigt av vanlig kattmat, och Migli och Caselle knaprade även torrfoder igår! Cino är nog den som är allra mest förtjust i kattmaten, och är först framme när jag kommer med fatet!
 
Caselle ser ertappad ut, undrar vad hon ska göra?
Jaha, lägga sig och sova med Miti och Linate som bara sov och sov när jag var inne och fotade och lekte med dem! Så det blev inga roliga bilder på dessa två idag!
En sovande Miti. Finns det något som ser så avslappnat ut som en sovande kattunge?
Migli och Cino var i högform i stället och verkade inte alls vilja sova med sina syskon 
Men till slut blev även grabbarna bus trötta.... gäsp säger Migli!
En bild på vackra mamma Cecina 
Till sist ett par nya foton på vår nya mysiga lilla kille Juliy <3
 
 
  

Månadsbilder på Flygplatserna <3

Har nu fått de fina bilderna som Marie (SE*Sessans Sibiriska Katter) tog idag när hon var och hälsade på! Tack igen för en trevlig pratstund som alltid, alla fina foton och presenten till Maya <3
 
Fick höra i ett mail idag att det kanske är bollar jag fött upp och inte kattungar, och det ligger nog lite i det du säger Susanne ;-) De är verkligen runda som små bollar, och även Cino som är lättast är en riktig liten knubbis och har även han en jättebra vikt jämfört med de tidigare kullar jag har haft <3
 
Migli väger på 1-månadsdagen 617 gram! Killen som är mest framåt och som charmar alla han träffar med sin goa runda mage och sin härllgt varma färg, och med en blick som är full i sjutton <3
Miti väger på 1-månadsdagen 543 gram. Den killen som jag personligen fastnat mest för eftersom han är så otroligt "lagom". Egentligen ganska anonym i gänget men med en lugn och trygg personlighet och ett yttre som jag gillar. Inte för extrem men ändå väldigt rastypisk! 
 
Linate väger på 1-månadsdagen 543 gram! Den coolare av de två tjejerna, hon är trygg och framåt men ändå ganska lugn. Busig så klart som alla kattungar, men med lite finess. Bör upplevas, då hon är vassare i verkligheten än på bild <3 
 
Caselle väger på 1-månadsdagen 605 gram! Störst bäst och vackrast! Skulle hon antagligen själv säga om hon kunde beskriva sig själv ;-) En tuff brud i lyxförpackning som vet vad hon vill.
 
Cino väger på 1-månadsdagen 477 gram! Minstingen men upplevs stor på grund av sin benstomme och fortfarande vår nallebjörn. Rund som en boll stämmer verkligen in på honom, och så mysig och go! En kille som finner sig i det mesta, men som gärna iaktttar lite på avstånd innan han ger sig in i leken med sina syskon!
 
Sen ett par bonusbilder på dem <3 Först har vi charmören Migli som visar den runda prickiga magen!
Sen försökte vi få till en fin bild på systrarna, men det var lättare sagt än gjort att få dessa två damer att posera på beställning :-) Caselle till vänster och Linate till höger!
Avslutningsvis snyggingen Cino som ligger fint och visar vad söt han är!
 

Flygplatserna fyller 1 månad idag =)

Här kommer en liten en-månads hälsning från flygplatserna! Bjuder på en liten film i väntan på bilder! Idag har Marie (SE*Sessans Sibiriska katter) varit här och hälsat på och gosat med småttingarna! Tror de fick godkänt, och hon tog även en massa bilder så jag väntar på dem innan jag lägger in månadsbilderna! Marie är nämligen för er som inte vet fenomenal på att fotografera ;-) Så den som väntar på något gott.....
 
Filmbeskrivning: Första episoden är det Migli och Cino som brottas, och sen kommer tjejerna Caselle och Linate och i sista klippet är det först Miti som går, och sen kommer Linate och leker med honom <3
I kväll blir det 12 års kalas här hemma för Maya fyller år, så då lär även småttingarna få leka lite extra!

Första bilderna på Fotbollskullen =)

Tuss och Coopers kattungar är nu 2 dygn gamla. Idag var pappa Coopers ägare Eva Berglind där och kollade in de små, och knäppte även bilder på dem! Tack snälla Eva för att du ställde upp =) Vi är ännu inte 100% säkra på könen, men övervägande tjejer skulle vi tro att det är! 
 
Kullen kommer att få namn efter italienska fotbollsspelare!! Småmattarna spelar själva fotboll, och husse är också intresserad av fotboll så det passar jättebra med det temat, då vi själva är odugliga när det gäller fotboll ;-)
 
Stamtavlan på kattungarna hittar ni här
 
Ettan, födelsevikt 93 gram
 
Tvåan, födelsevikt 98 gram
 
Trean, födelsevikt 86 gram
 
Fyran, födelsevikt 96 gram
 
Femman, födelsevikt 110 gram och helt säkert en kille ;-)
 
Sexan, födelsevikt 104 gram
   
 
 
 

Äntligen är han hemma <3

Idag har han äntligen kommit hem!! Vår fina pojke från Ryssland <3 Han är idag 4 månader och 9 dagar och som jag har längtat efter att få hem honom!! Allt har gått jättebra, och nu är han i "karantän" i vårt sovrum där han ska få bo ett par veckor! I morgon ska vi till veterinären och göra en extra koll så att han är friskm, men han ser verkligen pigg och välmående ut :-) Fin i pälsen och bra hull, och väger 3150 gram!
 
Vi har bara varit hemma en timme ungefär, och han tycker än så länge det är lite läskigt hemma hos oss, men det är inte så konstigt efter den långa resan. Igår fick han först åka bil i 50 mil, för att idag flyga 2,5 timme och sedan åka bil nästan 40 mil till!
 
Thank you so much Natalia and Tatiana for this beautiful boy!!
 
Här är han vår fina prins Juliy <3
 

Flygplatserna 3,5 vecka gamla!

Idag har jag tagit bort bolådan och nu ligger de bara på en dyna i hagen, och jag tror inte de riktigt förstått att de kan gå utanför ännu =) Migli tog några stapplande steg, men sen gick han tillbaka till tryggheten hos sina syskon. Fick ett par fina kullbilder i alla fall på det förvånade gänget <3
 
Från vänster Miti, Migli, Caselle, Cino och Linate
 
Närbilder på tjejerna kommer här också, först Linate
...och så Caselle
 

Tuss (S*Lince´s Aurora) och Cooper fick 6 kattungar i kväll <3

Vet inte så mycket ännu, men i kväll födde Aurora/Tuss 6 små kattungar på dag 62 redan =D Men med bra vikter mellan 86-109 gram och mamma och barn verkar må bra!!! Förlossningen gick snabbt och smidigt och Tuss och hennes mattar (små och stora) var så duktiga <3
 
Vet ännu inte kön och färger, men en röd hane är det i alla fall !!! Mer information kommer!
 
 
 

Kattungarna har blivit 3 veckor!

Igår fyllde flygplatserna 3 veckor!! Jag jobbade sent så jag hann inte få några nya bilder på dem, men idag kommer i alla fall 3-veckors bilderna på småttingarna! När jag kom hem från jobbet så låg de och brottades, och de har börat tvätta varandra och är så duktiga, mattes små hjärtegryn <3
 
Idag fick de även smaka på lite mat, vilket bestod av kattungemousse blandat med mjölkersättning! De var väl måttligt intresserade men smackade då jag lade lite i deras munnar! Men sen gick de över tallriken så de fick smet hela tassarna =) Men mamma Cecina hade ingenting emot varken att slicka fatet eller tvätta dem efter maten ;-)
 
Migli 3 veckor och 489 gram
Miti 3 veckor och 420 gram
Linate 3 veckor väger 403 gram
Caselle 3 veckor och 485 gram
Cino 3 veckor väger 372 gram
Vad är det för kladd på fatet? Verkar konstigt??
De senaste dagarna har det varit långa dagar på jobbet, mycket på grund av all snö som kommit så jag har inte haft så jättemycket tid att vara med kattungarna, så därför har jag inte någon ny information om deras personligheter även om de blir mer och mer aktiva. Det är barnen och maken som pysslat mest med dem de sista dagarna, men snart är det helg och då ska jag passa på att mysa och umgås lite mer med dem <3 

Pojkarnas tur idag =)

Idag var det dags för fotografering av pojkarna, eftersom tjejerna var i fokus igår! Jag vet inte om de vuxit och utvecklats så mycket från igår, men det var helt plötsligt lättare att fotografera dem idag. Så skillnaden mellan 18 och 19 dagars kattungar är kanske mer än vad man tror ;-)
 
Här är hela gänget killar som snällt poserar för matte <3 Se sån skillnad i färg trots att alla tre får samma färgkod n24 (svartspotted). Dessutom skiljer det nästan 90 gram mellan den största och minsta, men det syns inte att Migli är så mycket större än Cino tycker jag, och även om Cino är minst så är hans 356 gram en jättebra vikt på en så ung kattunge och han har en fantastisk benstomme <3
 
Migli, Cino och Miti
Sen har vi Migli x 3 Den största och varmaste killen! Nyfiken och framåt =) 
sedan kommer Miti x 3. Miti är den som kommit längst i det sociala, och är väldigt nyfiken på oss människor och är alltid framme för att kolla läget! 
och sedan så klart Cino x 3 Brunbjörnen som ännu är lite försiktig av sig, och som gärna sitter i famnen men tycker det är lite läskigt att vara själv på stora golvet <3
 

Två trallande jäntor!

Måste få lägga ut några bilder på tjejerna som jag tog nu i kväll <3 Så fina båda två!!
 
Linate till vänster
Byte av plats, nu är Caselle till vänster
Caselle ser lite sömning ut =) Linate står bakom
Linate kikar upp bakom Caselles rygg
Caselle kikar över kanten på bolådan
Nästa foto-omgång får jag rikta in mig på killarna i stället ;-)

18 dagar gamla kattungar, bilder och film!

Kattungarna tycker fortfarande det är bäst att ligga och mysa med mamma och sina syskon, men nu får de lite mer träning i att vara uppe ur lådan och bli gosad med, och även få prova att gå några vingliga steg utanför lådan!
 
Mamma Cecina tar det med ro, och så länge ingen piper låter hon oss hålla på med dem så mycket vi vill =)
 
Här är några bilder från morgonens träningspass <3
 
Stora killen Migli, har redan fått bra kläm på att gå omkring
Miti är också en tuffing, och han kommer alltid först fram till kanten på lådan
Linate var hopplöst svår att få någon bra bild på idag, men ni får hålla tillgodo med det som blev...
Caselle var mer samarbetsvillig idag, och detta är de första bilderna på henne och öppna ögon. Däremot blev bilderna lite "röda" i tonen vilket gav henne en varmare färg än hon egentligen har! 
Sen har vi lilla Cino som inte heller ville vara med på bild idag, men till slut så...fast jag kan informera om att det inte är lätt att fotografera kattungar!
 
 
Så kommer här dagens film! Från vänster Linate och Miti. Sen Caselle och Cino/Migli (Mörk och ljus) som byter plats emellanåt, och på  sista snutten av filmen har Caselle klivit fram så hon står näst längst till vänster. Ja, jag tänkte om ni inte ser rakt av vem som är vem av femlingarna ;-)   
 

RSS 2.0