Julle fyller 1 år idag <3

Ett STORT GRATTIS till vår underbar gosiga och snälla nallebjörn Julle (RU Juliy Manchzhury) som idag fyller 1 år!!! Vi har plockat fram fisk ur frysen så i kväll blir det tårta för "lilla" gubben!
 
Bilderna tog Marie i torsdags när hon, Lotta, Eva och jag hade en tjejkväll i vår sommarstuga i Norafjärden! Vi hade en jättehärlig kväll med fantastiskt väder, grillning, vin och en supergod efterrätt =) Tack snälla för en mysig kväll - det måste vi göra om!
 
Julle njuter i skuggan <3
En mysig brasa värmde skönt på småtimmarna =)
Nu är jag hemma och går i väntans tider! Nova är idag på dag 63 vilket betyder att kattungarna kan komma när som helst. Än så länge är hon lugn och som vanligt (dock väldigt rund ;-) ) men det kan alltså dra igång i stort sett när som helst nu. Det ska bli så spännande att få se vad hon gömmer där inne i sin goa trinda mage <3

SUK utställning 29-30 juni 2013

I helgen har det varit utställning på hemmaplan! Det var vår egen klubb som anordnade den, och vi har haft en jättetrevlig helg!
 
Julle gick första gången i öppen klass och tävlade mot de stora pojkarna, och Thyson hade chans att bli Champion! Båda killarna gick det galant för, och båda tog sina certifikat i konkurrens!!! Thyson fick även sitt första certifikat mot IC på söndagen, och Julle fick cert båda dagarna och har nu chans att bli Champion nästa gång <3
 
Superbedömning på bägge, och jag är så stolt över mina fina killar <3 Ja, Thyson äger jag ju förstås ihop med Marie, och han bor hos Malin och Sven-Olov, men han är ju till viss del min i alla fall ;-)
 
Även Weasley (S*Lince´s Franco Baresi) från Fotbollskullen var med, och det var så skoj att se honom igen och att få vara med på hans första utställning. Han har precis gått upp och blivt junior, och han fick jättefina bedömningar båda dagarna och EX1.
 
Igår var Marie där och hälsade på en stund, och hon fotade som alltid underbart fina bilder som jag fått lov att låna! Tack snälla än en gång för alla bilder jag får använda <3 
 
Först har vi Weasley, som nu snart är 7 månader och hans matte Denice:
 
Sedan Thyson (CH S*Simas Thyson) och matte Malin:
 
Thyson i närbild <3
 
Så Julle (RU Manchzhury Juliy) som dagen till ära fyllde 11 månder <3
 
Julle, eller tjuren Ferdinand som luktar på sina blommor <3
 

RSS 2.0