Här går det trögt....

Nessa började löpa precis som på beställning för snart 2 veckor sedan och eftersom Lotus var snabb att para henne så fick vi skynda att åka till Harald redan på dag två i löpet. Dessvärre tyckte Nessa inte alls det var roligt att komma dit och hon reagerade på lukterna från Silvia (Haralds mamma som i normala fall bor i parningsrummet på dagarna) så Nessa började direkt morra och fräsa bara hon kom in i rummet och var väldigt orolig till en början.

Här ligger Nessa och blänger när hon precis kommit dit:
 

...och här ligger Harald i andra änden av rummet och kollar vad det är för brud som kommit:

Harald fick komma in men han låg bara i ett hörn och tryckte och tyckte inte alls att tjejen i fråga var särskilt intressant. Hon var där i 2 dagar men kom av sig helt i löpet och det beror säkert på att hon inte var i höglöpet då hon kom dit, och även om hon så småningom slappnade av mer och gärna lät sig klappas av människorna så ville inte löpet komma tillbaka, och Harald var totalt ointresserad av henne. När jag tog hem henne började hon gapa, skrika och trampa igen redan efter 3 minuter! Jag ringde Roseanne som är Haralds matte och fick hämta hit honom i stället eftersom vissa tjejer helt enkelt vill vara hemma - han var här knappt ett dygn men var totalt ointresserad av den löpande Nessan. Sedan var jag tvungen att köra hem honom för han hade en annan fästmö på väg från Stockholm som ville träffa honom.

Nu återstår att se när lilla fröken tänker komma i löp igen, men det lär dröja ett tag för det var bara ett par dagar sedan hon gick ur löpet. Sedan hoppas vi på bättre lycka nästa gång. Man får tänka på att det var första gången för båda, men nu har Harald fått öva sig på fina Bella från Stockholm så han kanske kan lära upp Nessa då hon kommer dit nästa gång!


RSS 2.0