Isrosens småttingar!

I går var jag till Ingrid och Isrosens uppfödning här i stan och hälsade på hennes små knattar som snart fyller 3 veckor. Jag hade förmånen att få vara med då de föddes, så nu har jag i alla fall varit med om en kattförlossning innan det är dags här hemma! Tänkt att om bara drygt 2 veckor har jag såna här småttingar här hemma <3 Fast i en lite mindre version till att börja med förstås ;-)

Dessa 4 små underverk är dessutom barnbarn till min Lotus =)

Här är första tjejen Uzume:
  

sedan har vi enda killen Inari:
 

och här kommer Kannon:


..och sist men inte minst Kitsune:


Kattungarna är döpta efter Japanska lyckogudar!

3 veckor kvar!

Tänk vad tiden flyger iväg! Nu är det bara 3 veckor kvar tills Moiras födsel är beräknad. Det ska bli så spännade att se vilka filurer som gömmer sig inne i hennes mage. Moira är mest bara trött hela tiden och sover och äter - hon ligger helst inne i badrummet på golvet som har golvvärme och jäser som en pösmunk ;-) Eller som nedan på köksbordet i solen.
 


Nessa däremot tycker det är mindre roligt nu när Moira är dräktig. Det har blivit lite maktkamp mellan damerna så jag gissar att de håller på att byta rang-ordning mellan sig. Jag som trott att Moira varit högst i rang börjar tvivla, för nu är det rätt mycket tjafs och Moira verkar vilja tala om för Nessa att hon minsann är drottningen i huset nu.

Nessa verkar vilja åka någon annanstans med tanke på att hon packade ner sig i Lasses väska:

Snöprinsessan i snön

Har varit ute med Nessa på promenad idag. Ingenting hon egentligen gillar, men lite luft i pälsen är bara bra då vädret var så underbart!  Nessa fyllde dessutom 2 år i tisdags så därför kommer en bildbombning på henne här <3 


Hurra

Moira är dräktig!! I dag var jag till veterinären eftersom jag inte hade fått inskrivet i stamtavlan att Moira inte har navelbråck, och samtidigt passade vi på att göra ett ultraljud! Veterinären tyckte han kunde se 4 fosterblåsor men det var mörkt på grund av all hennes päls så han var inte säker på antalet, men hur som helst var det stora fina blåsor och allt såg fint ut =) 

Nu är det bara att hålla tummarna för att hon kommer att må fortsatt bra, och att det dyker upp ett gäng underbara lurvbollar omkring den 11 april <3

Här är hon min fina prinsessa
 

RSS 2.0