Pojkarnas tur idag =)

Idag var det dags för fotografering av pojkarna, eftersom tjejerna var i fokus igår! Jag vet inte om de vuxit och utvecklats så mycket från igår, men det var helt plötsligt lättare att fotografera dem idag. Så skillnaden mellan 18 och 19 dagars kattungar är kanske mer än vad man tror ;-)
 
Här är hela gänget killar som snällt poserar för matte <3 Se sån skillnad i färg trots att alla tre får samma färgkod n24 (svartspotted). Dessutom skiljer det nästan 90 gram mellan den största och minsta, men det syns inte att Migli är så mycket större än Cino tycker jag, och även om Cino är minst så är hans 356 gram en jättebra vikt på en så ung kattunge och han har en fantastisk benstomme <3
 
Migli, Cino och Miti
Sen har vi Migli x 3 Den största och varmaste killen! Nyfiken och framåt =) 
sedan kommer Miti x 3. Miti är den som kommit längst i det sociala, och är väldigt nyfiken på oss människor och är alltid framme för att kolla läget! 
och sedan så klart Cino x 3 Brunbjörnen som ännu är lite försiktig av sig, och som gärna sitter i famnen men tycker det är lite läskigt att vara själv på stora golvet <3
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Men himmel och pannkaka. Vet inte vem som är sötare än den andra...
Flickorna är bedårande och pojkarna är ju helt underbara.. Cino står ändå ut som en liten maffig liten palt som jag bara smälter av att se..
Grattis till fina kullen.

Kram från Lena och sibbarna i Kåge

2012-12-05 @ 10:33:42
URL: http://www.miramilaia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0