Vår älskade Cecina behöver ett nytt hem <3

Med stor sorg i hjärtat så har vi efter många sömnlösa nätter och stor vånda insett att vår underbara Cecina inte trivs med andra katter, utan måste få flytta till ett hem där hon kan få vara ensam katt och kunna blomma ut till den drottning hon är! Under ett års tid har vi fått ha huset uppdelat då hon inte alls accepterar vår hankatt, och hon är heller inte stormförtjust i vår andra hona och därför har vi fattat beslutet att vi måste söka efter ett nytt hem till henne där hon kan få slappna av och inte behöva gå på helspänn hela tiden. Hon är social och älskar verkligen sin familj, även om hon vill lära känna sina människor först innan hon kommer och gosar. Hos oss är hon mest 13-åringens katt som hon sover med varje natt, och kurrar och mjölktrampar så hon knappt kan sova på kvällarna.   
Här var Cecina bara 9 veckor gammal!

Cecina är vår egenuppödda katt, och därför alldeles extra speciell för oss och hon fyller fyra år i slutet av september. Hon har fått två underbara kullar kattungar (Flygplatskullen och Stadskullen) och är just nu kemiskt kastrerad, eftersom vi tänkte att hon kanske skulle trivas bättre hos oss då, men tyvärr blev det ingen skillnad. Hon kan få flytta som foderkatt för jag skulle gärna kunna tänka mig att ta en till kull på henne, eftersom hon är en underbar mamma och har fått jättefina avkommor. Eller så kan jag tänka mig att hon flyttar som sällskapskatt och kastreras innan hon blir fertil igen, men det viktiga är att det är rätt familj som hon kommer till.   
 
I sommarstugan där hon lever upp eftersom hon får vara fri och inte behöva oroa sig över var Julle är. Det är väl här vi mest insett hur dåligt hon mår hemma när man ser hur lycklig hon blir i stugan <3

Vi ser gärna att hon kommer att bo i närheten av Sundsvall så att vi kan hälsa på henne, och vi kommer att vilja ha en fortsatt kontakt med henne, eftersom hon är en högt älskad medlem av vår familj idag så vill vi gärna kunna fortsätta följa henne genom livet. Hon är innekatt och är van vid det, och såvida hennes nya hem inte blir väldigt lantligt ser jag gärna att hon får fortsätta vara innekatt men gärna med tillgång till rastgård eller nätad balkong/altan.    
Vid intresse av vår sötnos, ring 070-647 60 48eller maila kicki(at)lince.se för mer information.

Kommentarer
Postat av: Margita

åh vad jag hoppas på att ni hittar ett bra hem till henne! Jag känner så väl igen detta och det gör så ont i hjärtat när man ser att de mår dåligt. Det kommer till en viss punkt där man inser att man inte kan fortsätta för då övergår det till att bli egoistiskt. Det är inget roligt att ha en olycklig katt! Min Alice flyttade ju och bor nu som en drottning och min Agnes blev ensam kvar och det märks att hon har längtat efter det. Hon är helt annorlunda, lugn och harmonisk. Det är inte lätt att vara uppfödare, på många plan. Lycka till nu med att hitta ett hem till Cecina. Kram

2014-08-10 @ 18:10:18
URL: http://sengas.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid Näsholm

Håller tummarna för ett toppenhem åt Cesina så att både hon och ni kan må bra.
Hälsningar Ingrid.

2014-08-24 @ 19:41:07
URL: http://isrosen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0