Fiat-kullen 4 dygn gamla!

Nu har det gått några dagar sedan kattungarna föddes, och Nova är en superduktig mamma <3 Jag har inte behövt stödmata någon av dem, och de går alla upp i vikt i varierande fart. Men de väger idag mellan 111-161 gram jämfört med födelsevikterna 76-104 gram så det känns lovande med tanke på hur många de är!
 
Alla är pigga och matglada och Nova gör sitt bästa för att finnas där när de piper och vill ha mat! Julle och Cecina har varit och nosat i bolådan några gånger och verkar tycka att det är rätt okej med de där små liven som kommit. Så klart få de inte komma in dit när vi inte är med, men under uppsikt tycker vi bara det är bra att de får bekanta sig lite, och Nova bryr sig inte det minsta!
 
Killarna har fått sina namn nu, medan tjejerna får vänta några veckor tills de som ska gå i avel har setts ut, eftersom de nya familjerna gärna vill vara med och bestämma vilket namn sin tös ska få <3
 
Men det blir olika Fiat-modeller, så mycket är klart! 
 
Här är hela underbara gänget <3
 
Ettan som är en tjej, kanske smoke men det får framtiden utvisa, vår mirakeltjej som jag först inte ens trodde skulle klara sig då hon var livlös när hon kom ut, men nu är det en liten pigg tjej som idag väger 121 gram! Det röda på tassen är nagellack som fortfarande är kvar från det att jag hade lite svårt att skilja på henne och syster nummer tre.
 
Tvåan är nästa lilla tjej, som bara vägde 76 gram vid födseln men sov är rapp och snabb vid tuttarna och väger idag 111 gram. Hon blir smoke och jag bara älskar den söta vita pricken på hennes nos och den smala bläsen hon har <3 Så bedårande och hon går från klarhet till klarhet!
 
Trean, även hon en smoke tjej med vita tassar är nog idag en av mina favoriter! Hon är kraftig och har ett jättefint huvud och jag längtar efter att få se henne utvecklas vidare <3 Eftersom smoke är en helt ny färg för mig ska det bli spännande att följa även hur färgen träder fram i denna kullen! Kolla in sot-nosen mot det ljusa i ansiktet <3
 
Fyran, "prince charming", eller egentligen kommer han att heta S*Lince´s Dino. En stor kille som varit störst från början och bara drar ifrån mer och mer. Plöjer gärna bort sina syskon från bästa tutten för att få det han vill ha, och suck vilket underbart tabby mönster den här killen har, och vilka kontraster i sin redan nu underbara guld-färg <3 Om allt går som tänkt kommer Dino att flytta till Linda och katt-kompisen Lotus med familj i Uppsala =)
 
Femman, första blå tösen! Pappa upp i dagen <3 även om han är svartsilver och hon blir nog blå med vitt! Eventuellt kan hon bli silver hon med, men troligen är hon ljust blå! Men det får tiden utvisa =) Den vita svanstippen gör ju så att vem som helst kan smälta, och hon är störst av tjejerna i dagsläget med 130 gram!
 
Sexan, sista tösen i gänget och även hon blå! En läcker tabbytjej med vita tassar, och även hon kan kanske bli silver men även det får framtiden utvisa. Att se silver på en blå katt har jag tidigare hört ska vara jättesvårt, och jag kan bara hålla med! Men förhoppningsvis ser man det när pälsen vuxit ut lite mer.
Sista kattungen och den andra killen i gänget är S*Lince´s Doblò som blev bonuskissen vi inte hade väntat på. Trodde ju att hon hade 6 kattungar i magen =) Men vi är så glada över den här prinsen som med sin vita bläs charmar oss totalt! Kanske smoke även han, eller så är han solid svart med vitt. Vi får väl se även här =)
 
Det var den första lilla presentationen av en härlig skara kattungar som vi är så glada och stolta över <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0