Flytt ut i stora vida världen!

Eller åtminstone en trappa ner och ut från tryggheten i vårt sovrum :-) Men nu är det dags för dem att vidga sina vyer lite och vi ska även börja men lite med hanteringsträningen som sen kommer att övergå till "krasch och bang" träning för att de ska bli vana vid olika saker! I morgon ska jag prova att börja klippa klorna på dem =) Det är ju några klor på 7 småttingar, men det är bara att ta det försiktigt och sakta träna dem en och en!
 
I den här hagen kommer de nu att få bo några veckor, tills de är stora nog att ta sig ur den! Då blir det större ytor att utforska för dem men jag skulle tro att de håller sig här inne kanske till de är 5-6 veckor i bästa fall!
 
Mamma Nova myser med de små <3
 
Bröderna Doblò och Dino har det skönt tillsammans!
 
Även lilla sexan och trean gosar ihop sig
 
Rultiga "lilla julgrisen" femman ser sig nyfiket omkring ;-) Hon har en av de bästa tuttarna och är därför klart störst av tjejerna!
 

Kommentarer
Postat av: Ewa Lahti

De är ju hur söta som helst. Blir ju bara mer förälskad i både *femman* och 'sexan' suck. Det är jätteroligt att få följa deras utveckling, det händer ju så mycket för varje kortserie du lagt ut. Tack för att du är så flitig att lägga ut kort på dem

2013-08-16 @ 18:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0