Utställning igen, denna gången Östersund

I söndags var det dags för utställning igen! Men den här gången tog vi bara med oss Julle. Vi klev upp 0415 på söndag morgon för att hinna dit i tid, och på vägen stannade vi och plockade upp Lotta och söta Picklie också!
 
Där var också Sara och Linate som båda hade premiär-utställning i helgen! Det var jätteskoj att få vara med, även om de hade tjuvtränat lite på lördagen också. Linate tyckte det var lite läskigt, men var så duktig och fick EX1 och fin bedömning båda dagarna.
 
Även vår och Maries foderkatt Thyson var med båda dagarna, och han tog sina 2 första CAC så nästa utställning har han chans att bli Champion =D Tack Malin och Sven-Olov för att ni visar upp allas vår prins <3
 
Julle fick också superfin bedömning med kommentarer som "SUPER BODY!!!" Promising och Attractive med på bedömningssedeln =) Han fick EX1 men gick inte vidare då han blev utslagen av den fantastiskt vackra lilla goldentjejen Amiliisibiri´s Prinzessin Glorina (Sivan) som slog ut honom och många andra och gick till panel, och blev Best In Show, precis som hon blev på lördagen också! Så det var inte mycket att säga där, förutom att gratulera Sören och Susan till en underbar tjej <3 Det är även de som tagit alla fina bilder som jag fått lov att låna =) Tack snälla!!!
 
Väntar på att få komma till domaren, syns det att jag klev upp tidigt?
 
Här är vi uppe för bedömning
 
Linate hos domaren
 
Uttagning av BIV (Bäst i variant) där Sivan vann över både Julle och Linate
Här är hon, den supervackra Sivan <3
 
Lotta och Picklie gick det också jättebra för!! Picklie tog sitt första cert, och blev även BIV i motstånd av jättefina katter. Grattis och tack för trevligt resesällskap!!!
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Grattis till bra resultat med fina och snälla kattpojkarna. Ha en skön Valborgs helg
Ingrid.

2013-04-30 @ 17:56:42
Postat av: Ingrid Näsholm

Grattis till bra resultat och roligt att se bilder på tillställningen..
Mvh Ingrid.

2013-06-27 @ 14:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0