Utställning i Umeå förra helgen =)

Förra helgen åkte jag, Maya, Malin, Marie och katterna Julle, Nova, Uteha, Vilda (NFO) och Uno (NFO) till Umeå på kattutställning. Finns det hjärterum finns det stjärterum brukar man ju säga, och så var det verkligen då vi hela gänget inklusive Migli som skulle flytta norrut (se tidigare inlägg) klämde in oss i vår Audi. Tur säger jag bara att vi hade takbox, för annars hade det nog inte gått med 4 personer och 6 katter med utställningspackning =)
 
Som vanligt hade vi en jättetrevlig helg, och jag älskar verkligen utställningarna i Norrland för där bor många av mina goa fina kattvänner som jag oftast bara träffar på utställningar <3
 
Vi bodde på ett hotell i Holmsund, och det var helt okej och smidigt med tanke på tidiga morgnar och att man har bilen med sig!
 
Hur¨gick det för katterna då? Ha ha, lätt att glömma när man har så trevligt och man sitter och skrattar så tårarna sprutar emellanåt, men det gick jättebra och jag är hur nöjd som helst med mina kissar!! Även Malins skogisar och Maries Uteha fick superfina bedömningar. Uno blev dessutom IP på lördagen - grattis Malin och Uno!!!
 
Nova fick tyvärr draget cert på lördagen då domaren inte tyckte hon hade nog massa och var för tunn för att gå i den höga klass som hon gör. Hon fick ändå en strålande bedömning och han ansåg att hon var jättefin rent tekniskt, och att han gärna vill se henne igen när hon vuxit på sig lite. Det är ju ofta så när det går bra från början, att katterna kommer så högt upp i klasserna att de behöver lite tid för att hålla poängen som krävs. Nova har dessutom gått ner ca 400 gram sedan hon blev fertil, så det ligger ju lite i det domaren sa!
 
På söndagen däremot fick hon sitt certifikat och ännu en jättefin bedömning. Hon fick i och för sig höra även då att hon var lite tunn, men blev i stället jämförd med Victoria Beckam, och fick omdömet "Top model". Hon fick även komma tillbaka till nomineringen men gick inte vidare till panelen.
 
Tyvärr togs det inga bilder på Novas bedömningar varken av Maya eller Marie, vilka var de två som var duktiga och hade kamerorna med sig men här är en bild Maya tog när hon låg i buren och tvättade sig och var allmänt obekymrad av helgens utställning. Snäll och go som alltid den här underbara tjejen <3
 
Julle gick det superbra för!!! Snäll och lugn var han min underbara nallebjörn och trots att han är ny-fertil tyckte han att det var okej bara någon matte var nära honom <3 Båda dagarna var de tre juniorer i grupp 3, och båda dagarna vann Julle över de andra två jättefina sibbekillarna! Han blev även BIV-J och fick komma tillbaka för nomineringarna båda dagarna! På lördagen gick han inte vidare, men på söndagen så blev han även Nominerad till panelen, efter att ha vunnit över ännu en fin sibbe, och 3 snygga raggisar <3 Gissa om jag och Maya var stolta över vår goa nallebjörn!
 
Marie (SE*Sessans Sibiriska Katter) fotade honom både hos domaren, i buren och när vi bar på honom, och jag har fått lov att knycka bilderna =) Tack snälla Marie!! Fler bilder på massor av katter finns på Maries blogg! Novas mamma Orianna blev BIS vuxen hona båda dagarna och hon är den vackraste sibbe jag någonsin sett <3 Grattis Susanne och Orianna!!!
 
Julle i buren, så trygg och lugn trots att det bara var andra gången och det var länge sedan sist!
 
Hos domaren
Vill gärna vara nära <3
Med BIV kokarden 
Jobbigt att visa upp sig, måste sova lite  
..och så lite lek på hotellrummet
Hos domaren igen
Stolta mattar över Nomineringen =)
Maya lyckades fånga några bilder från panelen också =) Vår duktiga "lilla" kille <3
Buren med alla kokarder som blev =)
Måste även visa kissarna som var med oss i helgen, och så Susannes (Laxforsens) fina katter:
 
Först Uteha som Marie har köpt från samma uppfödare som Julle kommer ifrån. Åh, såna underbara gröna ögon hon har den tjejen <3
Sen har vi Susannes katter! Orianna som är Novas mamma, Dasher som är Novas halvbror och så lilla söta Katla, Dashers dotter som borde vunnit kategorin sötaste i hela lokalen ;-)
 
Orianna, som sagt - BIS båda dagarna!
Dasher, var i panel på lördagen
Katla, sötare än socker <3
Malin och vackra Vilda <3
Maffiga skogisen Uno!!
Tack alla som var där och gjorde helgen lyckad och rolig!!! Nu ser vi fram emot Östersund nästa söndag, men då är det bara Julle som åker med! Nova får stanna hemma, och hon ska ju om allt går som vi vill snart på dejt hos snygga Gino <3 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Så roligt se bilder här också, även om du inte fick så många egna bilder på katterna. Måste tacka för en trevlig helg också, hjälpen med den snygga bakrutan på bilen, få se fina Nova igen, snygga Julle, och för att inte glömma bonustitten på Migli också. GRATTIS till Julles NOM!!! Det blir fler såna i framtiden på den goa björnpojken.

2013-04-21 @ 08:45:50
URL: http://www.laxforsens.se/
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Vilka fina bilder och Julle, oj vilken stilig kille. Kommer nog aldrig glömma vad domaren sa om honom på söndagen inför NOM:en. "shows himself" och det var ju precis det han gjorde när han låg helt avslappnad på domarbordet. ♥ *kram*

2013-04-23 @ 11:55:36
URL: http://www.deltaskatter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0