Lugnet börjar infinna sig!

I går fick charmige goa Elyot åka hem till Östervåla och sina kompisar igen! Han var sååå trött på Cecina och gäspade bara det sista dygnet när hon kvittrade, trampade och försökte få honom att ställa upp. Men Elyot ansåg att han var klar och hade gjort sitt jobb! Tack än en gång snälla Jeanette för att vi fick låna Elyot!
 
Nu väntar 3 veckors väntan innan vi ser om det blir något resultat av dejten! Cecina har redan börjat lugna ner sig, och vrålade bara en stund i natt men nu på morgonen har hon varit helt lugn! Så det känns som att löpet är på väg bort nu.
 
På vägen tillbaka från Östervåla stannade jag hos Elisabeth (Lubov Sibiri) och beundrade hennes 5 underbara små kattungar som är knappt en vecka gamla! Helt underbara var de med massor av vitt =) Elisabeth åkte sedan med mig upp till Sundsvall för att hon ville se sina små "barnbarn" hos Marie (Sessans). Elisabeth är ju uppfödare till kullens mysige pappa BrumBrum <3 Jag och Maya följde så klart med och passade på att pussa på de underbara små glassarna som redan hunnit bli 8 veckor.
 
Jag fick i går även några nya bilder på min lilla prins som flyttar in i december <3 Suck, vad tiden går sakta ibland!
 
Lillprinsen 6 veckor (och hans mamma)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hahaha, han måste ha jobbat hårt ... ;)
... Men jag är säker på att Elyot har gjort ett bra jobb och snart får ni se de första tecknen på dräktighet!
Håller tummarna! <3
Kram

2012-09-14 @ 09:59:30
URL: http://www.manekineko.se/sibirkoshki
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Spännande, håller tummarna för att allt går vägen med alla dina planer. Det blir en lång väntan tills prinsen kan flytta in, men det är han säkert värd. :) Trevlig helg! *kram*

2012-09-14 @ 11:26:08
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Ingrid Näsholm

Han ser fin ut prinsen. Förstår att du väntar, men nu får du ju både en lill-prins och dessutom småbäbisar. Då blir det spännande tider.

2012-09-14 @ 15:53:57
Postat av: Marie

Vi håller tummar och tassar att det blir småbebisar hos i november <3

Det var toppenroligt att Elisabeth kunde följa med upp och se "barnbarnen". :) Men åldern på glassarna är du väl ändå lite snett ute med, är det inte 4 veckor de fyllde nyss? ;)) *visslar*

Längtar tills vår rödvita prins kommer hem <3

Kram

2012-09-18 @ 11:58:57
URL: http://blogg.sessans.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0