Äntligen officiell vår!!!

Som tur var blev Lasses resa till Saudi Arabien inställd i sista sekunden, och vi kunde enligt ursprungsplanen åka till stugan över Valborg!

För mig är det vår på riktigt då vi kan börja åka till stugan igen.... kom hit i torsdags eftermiddag och vattnet var redan påslaget - Hurra !! Fortfarande en del is nere vid bryggan men det brydde sig inte barnen om - rätt i plurret bara. Men de badade bara benen så en liten spärr har även de =) 

Katterna blev överlyckliga förstås - framför allt Lotus som kastade sig ut ur bilen och sprang runt och utforskade alla sina favoritplatser. Tjejerna var lite mer försiktiga men det tog inte många minuter innan Nessa sprang runt och gjorde glädjesprång och Moira började jaga humlor.

På kvällen hade grannarna majbrasa och vi var många från hela området som grillade korv och marchmallows och det var en riktigt trevlig kväll!

Första maj var solig och fin och vi passade på att bara njuta! I dag har Lasse och Maya åkt till stan för Maya har basket match, men i eftermiddag kommer de åter och då ska vi inviga grillen. Mormor ska också följa med hit.....

Här är några bilder från helgen: 


Notera isen bakom barnen =)


Moira har bra kamouflagefärg:


Nessa i solen:


Lotus - kung i stugan som vanligt:

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0