Utställning igen!

Denna gången blev det Bollnäs!! Det var jag, Maya, Nova, Lotta (Atoll´s Sibiriska katter), Gino och Ingrid (Isrosens Sibiriska katter) som åkte ner tillsammans denna gången. Vi bodde på vandrarhemmet alldeles intill ishallen där utställningen var, så det var riktigt nära och bekvämt!

När vi kom ner på fredagen så hade vi med oss grejor, så vi grillade och hade jättemysigt! 

Lotta och Maya skötte grillarna


Ser smarrigt ut va?


Det var inte så kallt som det ser ut, men det blåste lite så därför fick jackorna vara på!


Tog inte så många bilder på utställningsdagarna denna gången! Men utställningen gick superbra och Nova fick jättefina bedömningar och EX1 båda dagarna och var så duktig och snäll hela tiden <3

Här är Nova hos domaren Olga:


S*Lince´s Mattina som är dotter till Moira blev Grand Internationell Champion på lördagen! Ägaren Eva (Zjillas Sibiriska Katter) bjöd på skumpa för att fira! Dessutom blev fina Mattina både BIV och NOM på lördagen och på söndagen fick hon sitt första CACS och blev NOM även då!! Åh, vad roligt det är när det går så roligt för katterna man fött upp!! Stort grattis till Eva och Mattina!!


Mattinas kullbror Gino (S*Lince´s Giorno) som åkte ner med oss plockade 2 cert mot samma titel som syrran, och fick också jättefina bedömningar!!

Här är snygga Gino i sin bur:


Som alltid var det många trevliga människor på plats med sina fina katter.

Här är Isrosens Mars och hans matte Ramani. Mars är son till Po i flodkullen, och dotterson till Lotus så han är väldigt speciell för mig <3 Mars fick jättefin bedömning och ansågs vara en väldigt spännande ung liten kille ;-)


En annan spännande katt som jag fick träffa för första gången var Elisabeths (Lubov Sibiris Sibiriska katter) nya hona som kommer från Ryssland. Hon heter RU*Maksima Manchzhury men kallas för "Sima". Detta var hennes första utställning och hon fick sitt CAC utan problem, även om matte inte älskar utställningar ;-)

Sima:


Fler kändis-katter än så fick jag nog inte med på bild denna gången!

Tack alla som var där för en rolig helg och trevligt sällskap! Nästa gång vi ställer ut blir i Sundsvall/Kovland den 30/6-1/7.





Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Roligt att få lite minnesbilder från utställningen och att även Isrosen´s Mars som jag fött upp kom med bland snyggingarna. Trevlig helg med bra kompisar och snälla och fina katter.

Ingrid.

2012-05-21 @ 22:30:59
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com/
Postat av: Marie

Ser ut som ni hade en toppenmysig helg!! Kändes trist att jag var tvungen att avboka just denna resa. Men det blir väl fler tillfällen :)



Hade gärna träffat Sima, Gino, Mars och Mattina och så alla trevliga mattar såklart :) Stort grattis till framgångarna och jätteroligt att det gick så bra för alla.



Kram

Marie

2012-05-22 @ 09:44:58
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Ramani

Fina minnesbilder och fin helg!!

Tack Kicki för de fina orden om Mars.

Kram från oss

2012-05-22 @ 14:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0