Flygplatserna 7 veckor idag!

Otroligt nog är det bara 5 veckor kvar tills Flygplatserna är leveransklara! Veckorna flyger fram, även om de kanske inte riktigt går lika fort för deras familjer som väntar och längtar efter dem <3
 
Nya bilder på dem kommer här! Måste säga igen vilken otroligt jämn och fin kull detta är, och alla är riktiga stjärnor (hi hi, opartisk matte har talat)
 
Migli som hela tiden varit den största killen, och har redan passerat kilot med dagens 1030 gram!! Kullens pajas som alltid ska härja och är knappt möjlig att få med på bild. Han blir varmare och varmare i färgtonen, och det känns som att han är i gränslandet till golden, men jag har registrerat honom som brun spotted. Blir det annat så visar det sig väl i framtiden!
Som sagt, kullens pajas ;-)
 
Dolomitin "Miti" är en riktig snygging! Är nog den mesta jägaren i kullen för han jagar vippor som han försvarar med sitt liv när syskonen försöker ta dem av honom. Väger vid 7 veckor 846 gram och är en kraftig kille han med! Pigg, framåt och busig är han och vill gärna vara med där allting händer!
 
Linate, lilla prinsessan som är docksötare än allt docksött! Hon var minst i kullen när hon föddes men är nu god 3:a i viktligan med sina 872 gram. Hon är en riktigt mysig tjej som gärna ligger i famnen och iakttar den hon är hos, och har charmat de flesta som kommit på besök med sin oskyldiga look, även om hon gärna är med och busar och brottas med grabbarna hon med! Hon har en underbar profil och tassar stora som dasslock! 
  
Caselle är den näst största i kullen och nästan ett kilo hon med, trots att hon är tjej! 968 gram blev dagens vikt på henne. En tjej som ser ut som en oskyldig liten flicka som poserar fint, men som också är en riktig liten buse. Hon och Miti är väldigt lika, inte bara i utseendet utan även i sin personliget! Kolla in tjejen, "Va? vaddå? lilla söta snälla jag har väl aldrig klättrat i gardinerna?"
 
Sen till vår älskade lilla "Tjuren Ferdinand" Cino som är knäkatten som alla vill bära omkring på. Leker gärna och busar med sina syskon, men kommer oftast igång lite efter de andra. Han vill iakkta lite först, och se vad de tänkt göra innan han ger sig in i leken. Fantastiskt snygg och en enorm benstomme trots att han "bara" väger 779 gram (vilket egentligen inte är lite, men jämförelsevis i denna kullen är han lillen). Ska bli spännande att se vad det blir av denna killen!
 
Sen måste ju även vår stora kattunge Juliy eller "Julle" som han oftast kallas här hemma, som fyllde 5 månader i söndags få vara med på bild ! Väger redan över 3,6 kilo och är en sån mysig kille. Nu börjar han tycka att kattungarna är spännande, och det dröjer nog inte länge innan de kommer att leka för fullt. Har börjat leka lite Ibland, men blir lite förskräckt när han inser vad han håller på med =)
Här är ett par bilder på Julle och Cino som jagar samma vippa i fåtöljen!
 

Kommentarer
Postat av: Synnøve (N)Nordskjæret`s

Kjempefine kattunger, skulle gjerne hatt en eller 2 fra dette kullet:-)

2013-01-02 @ 21:26:12
Postat av: Julia

Alla är ju helt underbara ! <3

2013-01-02 @ 21:46:46
URL: http://minasibiriskakatter.devote.se
Postat av: Margita

Alltså, jag vet inte riktigt hur jag ska säga men den här kullen är bara så otroligt fin!! De är superduperfina helt enkelt och jag skulle också gärna vilja ha nån hit hem! Ska någon gå till avel?

2013-01-02 @ 21:58:38
URL: http://sengas.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid Näsholm

Visst är det ett fint gäng. Väntar på att snart träffa dom igen.
Hälsningar Ingrid.

2013-01-03 @ 19:48:13
Postat av: Susanne

Suck säger jag bara. Jag tror jag kommer och hämtar hela gänget. <3 <3

2013-01-07 @ 12:14:58
URL: http://www.laxforsens.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0