Hemma igen =)

Efter att ha varit på semester i USA och Karibien i 2,5 vecka är vi åter hemma i kalla Sverige, eller kallt är det förstås inte då det ännu är plusgrader, men väldigt mycket kallare än där borta! Vi har haft det toppenbra, och vi började med några dagar i Tampa och Bush Gardens för att sedan vara en vecka på Freedom of The Seas, ett av Royal Caribbeans fartyg på kryssning där vi besökte både Bahamas, St Maarten och Puerto Rico =) Sedan blev det några dagar i Orlanda och Sea World och lite shopping innan vi åkte hem igen.
 
Kom hem igår och var rätt trötta, men klart så fick kissarna komma hem från sina respektive "semesterhem" där de haft det bra! Moiras kull har jag inte besökt ännu, då lillmatte Li åkt på magsjuka stackaren så där håller jag mig borta några dagar till. Men Cecinas småttingar är hemma igen, och oj oj oj vad de vuxit när jag varit borta!!!!!!
 
Här är några bilder på sötnosarna som börjat komma i "slyngelåldern" med stora öron och långa ben:
 
Ancona som är kullens mest sociala tjej och som alltid vill vara i knäet  
 
Arezzo, även han en knäkatt
 
Bari med mest spring i benen av alla, men go och snäll han med :-)
 
Cuneo, fortfarande den största i kullen och vägde vid 8 veckor en bit över 1100 gram!
 
Genova, lite försiktigare än sin syster men gosar gärna i knäet hon med!
 
Tivoli, även han en busig men väldigt social kille! Han var minst förut men har tagit igen och är nu nummer tre storleksmässigt i kullen efter Cuneo och Arezzo!

Eftersom Julle varit så väldigt "på" Cecina och de inte har kunnat hålla sams sedan de parades, så har vi haft huset avdelat i två avdelningar en längre tid. Nu när vi är hemma igen känner jag att det är dags att börja försöka få ihop kattgruppen igen så vi förhoppningsvis slipper ha huset uppdelat när kullen flyttat. Provade idag att låta Julle sitta inne hos Cecina och kattungarna i en hundbur så att de kunde se varandra, och det gick så bra att jag provade att ta på Julle en sele så han fick komma ut.
 
Är glatt överraskad, för dels var kattungarna väldigt nyfikna på sin pappa som de inte träffat förut, men framför allt gjorde han ingen ansats till att hoppa på Cecina och hon tog hans närvaro med ro :-) Så nu håller jag tummarna för att det kommer att gå fortsatt framåt i deras relation så de åter kan leva sida vid sida utan att det ska bli bråk!
 
Maya kom med kameran och tog några familjebilder på både Julle (som är nakenkatt för stunden), Cecina och alla 6 kattungarna <3
Här är några busbilder från idag också!
Ancona är ute och smyger
 
Bari och Tivoli utforskar vattenfontänen, en sån har de inte sett förut!
 
Cuneo och Genova
 
Ancona som alltid vill vara nära, och mamma Cecina håller kollen bredvid
 
Genova älskar prasseltunneln!
 
...skoj att vara där inne och attackera sina syskon när de kommer :-)
Arezzo poserar fint för matte <3
 
Som man brukar säga, borta bra men hemma bäst!!! God fortsättning på julhelgen till alla besökare, och ett gott nytt år!!!!

  

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Välkommen hem! Dom växande kattungarna är fortfarande FINA och lite skojiga.
Mvh Ingrid.

2013-12-28 @ 20:04:27
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.se/
Postat av: Ewa Lahti

Så roligt att se bilder på dunbollarna igen har verkligen saknat det.
Håller både tummar och tår att det ska gå bra att ha Cecina och Julle tillsammans igen.
Kram

2013-12-29 @ 01:21:09
Postat av: Linda Aller

Så härliga bilder på alla sötingarna! Men härligast var att läsa att det verkar gå bra mellan Julle och Cecina. Hoppas det fortsätter så.
Kram

2014-01-01 @ 19:34:05
URL: http://www.beautywise.se
Postat av: Sandra

Så kul att se fler bilder! Cuneo kommer nog bli härligt stor och jag hoppas Arezzo blir stor han också. Han har verkligen fått härligt stora kinder, blir som en söt fluffboll :)
/Sandra

2014-01-03 @ 22:05:06
URL: http://vinterna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0