Snart ögon!

Nu blir det inga bilder eftersom ögonen börjat öppna sig på de små! Idag är de 10 dagar gamla, och det är små hål i de flesta ögonvrårna nu! Om ett par dagar borde alla ögon vara fullt öppna, men man ska ändå vara försiktigt med blixten ett tag framöver! Har en diffusor som skyddar en del, men jag vill ändå inte riskera att skada de nya små ögonen <3 Så med andra ord får ni vänta lite på nya bilder såvida inte vädret blir bättre i morgon så man kan få några bra bilder helt utan blixt i dagsljus!
 
Försökte mig på några nu idag, men det är för mulet ute så det blir bara suddiga bilder och då är det lika bra att låta bli. Här är i alla fall en på Miti så ni får se ungefär hur de ser ut nu ;-)
I helgen tänkte jag börja förbereda kattungehagen nere, för nästa helg blir det flytt från sovrummet ner till vardagsrummet/matrummet och då är det dags att börja socialisera de små! Tiden mellan 2-7 veckor är den viktigaste tiden för detta, och det är jätteviktigt att de får vänja sig vid att ljud, liv och rörelse inte är farligt. Puss och hålla-fast träning behövs för att de inte ska bli rädda för oss människor, utan förstå att vi vill dem väl. De brukar fort visa att de tyr sig till oss, genom att komma fram till kanten av bolådan och vilja bli upplyfta <3   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0