Jag är så glad =D

Redan idag har det löst sig med en ny foderfamilj åt Ianko!! Han har nu flyttat till samma familj som Dandelio i blomkullen, men han bor hos dottern Malin och hennes sambo Sven-Olov. Där kommer han att bo med 3 Norska Skogkatter som heter Gullan, Vilda och Uno ;-)

Det känns så otroligt skönt att det ordnade sig så snabbt så han inte hann rota sig allt för mycket hos oss och så vi inte hann bli allt för fästa vid honom (även om vi redan är helt sålda, men det skulle ju inte blivit mindre ju längre han stannat) Jag vet också att det känns bra för Åsa och Johan att han fått en ny familj, och att de kan känna att han får det bra!! Jag har fått rapport om att Johan nu mår mycket bättre, så det känns jätteskönt att veta! 

Tack snälla Malin och Sven-Olov för att ni redan tagit honom till era hjärtan, och tack Anette och Håkan för att ni tipsade om honom till dem! Nu hoppas jag verkligen att det ska funka mellan katterna, och att Ianko som nu kommer att kallas Simson kommer att få sin egen permanenta familj till slut <3 Lycka till nu!!

Här är matte och husse med Simson
 

 

Kommentarer
Postat av: katarina

Å, vad skööönt! Håller tummarna för att allt ska gå bra (det ser ut som han kommer att ha det super, trevlig foderfamilj och många kissar att lbusa med). Jätte, jätte lycka till!

Kram

Katarina

2012-02-19 @ 23:02:43
URL: http://www.manekineko.se/sibirkoshki
Postat av: Lena

Men så skönt att det ordnat sig så snabbt.

Tur att man har många vänner omkring sig som kan tipsa och hjälpa.



Lycka till med "Simson".

Kramis Lena och sibbarna i Kåge

2012-02-19 @ 23:08:42
URL: http://miramilaia.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid N.

SKÖNT att allt ordnar sig för fina "Simson" och hoppas att han hittar goda vänner bland katterna. Människors hjärtan har han ju lätt att fånga. Lycka till. Många kurrrr från Ingrid,Åke, stora katterna och små busekatterna.

2012-02-20 @ 10:00:08
URL: http://isrosen.se
Postat av: Ingrid N.

SKÖNT att allt ordnar sig för fina "Simson" och hoppas att han hittar goda vänner bland katterna. Människors hjärtan har han ju lätt att fånga. Lycka till. Många kurrrr från Ingrid,Åke, stora katterna och små busekatterna.

2012-02-20 @ 10:00:36
URL: http://isrosen.se
Postat av: Marie

Grattis till Malin & Sven-Olov till guldklimpen <3 Förstod väl att det skulle bli en sibbe hos dig också Malin ;) Härligt att han får kattkompisar också, det är han ju van med sen tidigare.



Skönt att det ordnade till sig för Ianko/Simson så fort! Annars hade nog jag "kattnappat" honom för gosigare kisse går inte att träffa på!



Kram



2012-02-20 @ 11:30:20
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Lotta Liljeström

Vad skönt att det ordnat sig nu för Ianko/Simson!



Härligt också att han får en stor familj med många att gosa och busa med!



kram



Postat av: Gunilla, S*Deltas

Vad roligt att det gick så fort men jag är inte förvånad direkt. Han är ju en snygg kille Simson. ♥ kram

2012-02-20 @ 21:14:12
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Åsa

Blir så glad att se att lillkissen kommer att få ett härligt hem med 3 nya lekkamrater :) Återstår att se om de är lika lätta att "sätta på plats" som han har varit van tidigare ;)

2012-02-20 @ 23:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0