Blommorna har flyttat nu!

Har halkat efter lite i bloggandet då det hänt mycket den senaste veckan! Börjar i turordning och berättar att alla blommorna flyttat till sina nya hem nu! Jättefina bilder och berättelser om deras nya hem finns på Maries blogg.

Alla kattungarna har fått fina nya hem och familjerna rapporterar att det går så bra för småttingarna <3

Här är en av de sista bilderna på gänget:


Sista tuttningen på mamma Nessa:


Nu har min underbara snödrottning övergått i Maries ägo, och hon kommer förhoppningsvis att få fortsätta vara avelshona, men då under Sessans uppfödning!

TUSEN MILJONERS TACK till hela familjen Holmberg/Hägglund för ett enormt arbete med de små blommorna!! Jag vet ju att Marie ägnat nästan varje vaken ledig stund på kattungarna, och så mycket träning och socialisering som hon haft har inte jag lyckats med någon gång. Vad sägs om att alla 6 kattungarna till exempel badat 4-5 gånger var? Tack än en gång Marie, du är bara BÄST! Jag är så glad för din skull att Nessa blir din på riktigt nu, för ni förtjänar varandra <3

Vill också så klart tacka småhussarna Leo och Noel för allt bus och gos som de bidragit med - bättre och mer försiktiga och duktiga småhussar kan man inte hitta. Tack även till Christer som även han bidragit med gos och träning, samt stått ut med nedrivna blomkrukor och kattungar i gardinerna, och för att du avvarat Marie som varit totalt upptagen under dessa 12 veckor, och även haft mig springade där i tid och otid ;-)

STOR KRAM TILL ER ALLA!!!!

Lycka till nu i livet, Giacinto, Anziani, Giglio, Siringa, Papavero och Dandelio <3


Kommentarer
Postat av: Lena

Fattade först nu att det var min goa vän Magny som hämtat en av era "blommor"...

Blev lite orolig över bilolyckan men jag ser ju att det gått bra..



Grattis till fina Ianko !! Han ser super ut.

Kramis Lena och sibbarna i Kåge

2012-02-15 @ 21:20:58
URL: http://miramilaia.bloggplatsen.se/
Postat av: Susanne

Får jag också placera en katt på foder hos Marie nu när hon inte längre är din fodervärd? Så jag också får en lika bra fodervärd som är superbäst? ;-)

2012-02-16 @ 18:20:59
URL: http://laxforsens.mine.nu/
Postat av: Magny

Marie m/familie fortjener all mulig takk - men det gjør du også Kicki som lot oss få kjøpe herlige Giacinto! Han er så trygg og fin - elsker oppmerksomhet og holdt en hel liten forestilling for oss når vi var på besøk;-) Kjekt du er vel hjemme igjen med Ianko - hvilken katt!! Og Lena; vi fikk oss en liten lærepenge - og det var sikkert på sin plass - men det var også alt (rent bortsett fra noen flere bulker i bilen - men noen fra eller til ...;)

2012-02-16 @ 20:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0