Utställning i Luleå i helgen 25-26 augusti!

I fredags åkte jag, Marie (SE*Sessans Sibiriska Katter), Nova och Uteha upp till Luleå på kattutställning. Vi hade en jättetrevlig helg, och det gick bra för våra katter! Marie var lite fundersam över hur den superbusiga lilla Uteha skulle fixa att sitta stilla i en utställningsbur två hela dagar, men lilla fröken klarade det galant och vande sig snabbt. Även om hon så klart blev superglad varje gång hon fick komma ut ur buren, och hon kurrade högt när hon fick uppmärksamhet <3
 
Nova  som ställdes för första gången som vuxen, nyss fyllda 10 månader var också jätteduktig. Inte lätt att konkurrera mot fullvuxna färdigutvecklade katter när man bara är drygt kattunge själv, men hon klarade sig jättebra och fick sina cert båda dagarna och blev även BIV (bäst i variant) både lördag och söndag. Hon fick även komma tillbaka för nomineringen båda dagarna, men det blev en NFO på lördagen och en MCO på söndagen som tog panelplatserna. Men jag var jätteglad bara över att hon tog sig dit, eftersom sibbarna kräver ganska lång tid på sig innan de är "färdiga"!
 
Men det allra roligaste var att Nova på söndagen charmade domaren så att hon fick utmärkelsen "Domarens Favorit" <3
 
Tog tyvärr inte många bilder, men här kommer några i alla fall:  
 
Novas bur med alla fina priser på =) Tyvärr fastnade inte Nova på en enda bild jag tog! 
 
Här är priset Nova fick av domaren Karina Bjuran <3
 
Susanne som är Novas uppfödare (S*Laxforsens Sibiriska Katter) med Novas halvbror Dasher
 
Novas vackra syster SiRa var också där, här med sin matte Rachel
Fina Uteha spanar på allt spännande som händer <3
Uteha i utställningsburen, avslappnad och fin!
 
 
Vackra lilla Magda <3 Som Nova är halv-moster till. Finns hos N*Solstorm´s i Norge. 
 
Novas snygga pappa Taiga var också där, även om han inte ställdes ut!
Hemresan var mindre skoj =( Från Umeå och hem så var det bäcksvart, dimma och ösregn så man knappt såg någonting. Men som tur var kom vi hem helskinnade, men ganska trötta efter den långa körningen! Tack snälla Marie och alla andra härliga sibbe-vänner som var där för supertrevlig sällskap i helgen!!!  
Eftersom jag inte fick någon bild på Nova från helgen, får jag väl lägga in en från altanen idag i stället. Lilla stumpan kom in med en blåmes som hon lyckats fånga men jag befriade den och den verkade okej och flög bort när den släpptes lös. Antagligen hade den tagit sig in genom en öppning i taket eftersom hela altanen är nätad.

Kommentarer
Postat av: Ingrid Näsholm

Grattis till bra resultat på utställningen. Kul att se andra fina katter med namn också.
Hälsningar Ingrid.

2012-08-29 @ 11:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0