Fjällsemester med trubbel, och Nova 6 månader!

Så ska jag sammanfatta den senaste tidens händelser igen! Eftersom det var påsklov förra veckan hade vi hyrt en stuga i Björnrike för att åka skidor några dagar. Vi hade jättemysigt och vädret var underbart!

Här är en bild från toppen av fjället


Maya i backen


och Emil på sin bräda
'

Barnen i liften


Maya äter lunch =)


Tänk att jag vågade!!!


Men på lördag eftermiddag blev det slut på friden! Jag och Lasse hade precis gått till stugan, och lämnat barnen i backen bredvid för de ville åka ett par åk till, när Emil kommer in och säger att han ramlat och har ont i handleden! Tittar på handen och tycker vinkeln ser tokig ut, så vi sätter oss i bilen och kör till Östersund för att kolla upp den.

Mycket riktigt var handleden bruten på två ställen, så det blev till att stanna kvar på sjukhuset över natten för att Emil skulle sövas och få armen tillrättalagd och gipsad på söndagen. Lasse och Maya fick åka tillbaka till stugan och städa och packa och hann även åka en stund på söndagen innan de hämtade oss och vi kunde åka hem till Sundsvall. Sånt som händer, och det hade kunnat vara värre men jobbigt ändå så klart =( Men Emil är jätteduktig och har varit i skolan idag trots att han har ganska ont fortfarande! Nu ska han gå i gips ca 4 veckor.

Här är handen när vi väntar på akuten


Sen har även Nova hunnit fylla 6 månader! Jag försökte ta några nya bilder på henne idag men det är inte det lättaste med en katt som pratar konstant med kameran. Men som jag fick höra idag "sådan matte sådan katt" ;-) så får man väl acceptera att det är så här hon ser ut på bild. Min söta fina "sotnos"





Fick i alla fall en bild där hon håller munnen stängd =)


Kan även berätta att jag idag har haft Jordbruksverket här på besök, och och fått tillstånd enligt § 16 djurskyddslagen att bedriva avel och försäljning av katter! Tillståndet skulle komma skriftligt inom ett par veckor ;-) Inte för att jag i dagsläget planerar fler än 2 kullar per år, men det är skönt att ha det klart ifall det skulle bli så något år.... man vet ju aldrig!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Stackars Emil, hoppas att allting går bra och handleden läker fint! Hälsa honom att han är jättetuff och duktig som går i skolan med ont.

Nova är supervacker! Och grattis till tillståndet!



Kram

/Katarina

2012-04-17 @ 18:45:08
URL: http://www.manekineko.se/sibirkoshki
Postat av: Marie

Synd att er härliga skidresa skulle få ett tråkigt slut. Ser ut att göra riktigt ont. Och Emil är verkligen superduktig som varit på skolan idag.



Pratglad matte och pratglad kisse ;) Jättefina bilder på underbara Nova <3 hon är ju bara för söt när hon pratar och pratar med kameran. Undra om hon tror att kameran är en svart "mini-Nova" kanske? ;)



Grattis också till tillståndet. Som sagt kan vara bra att ha i framtiden :)



Kram

2012-04-17 @ 19:18:08
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Vad jobbigt för Emil. :( Hoppas bara att han inte har ont så länge.



Så fina bilder på en pratig Nova. ♥♥♥



Grattis till tillståndet! kram

2012-04-17 @ 23:13:24
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Ingrid Näsholm

Tuff kille Emil träffade ju honom i går.Träffade även vackra stora Nova och åter ett GRATTIS till tillståndet.

Hälsningar Ingrid.

2012-04-18 @ 10:17:27
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0