Nessa inte dräktig, samt Tuss (Aurora) <3

I helgen talade Nessa om för matte och husse att det inte alls blev några bebisar när hon hade dejt med Boris. Hon började jama och prata en massa redan i fredags, och under helgen har hon blivit mer och mer kelig, pratig och hon ålar och ropar en del och berättar på sitt sätt att hon nog vill träffa den där stiliga killen igen! 

Så igår hämtade jag hem henne till oss, och nu väntar vi på att hon ska komma i riktigt höglöp innan vi åker och hämtar hit fästmannen igen. Tror de parades för tidigt i löpet förra gången, så jag vill vänta tills hon kommit igång ordentligt detta försöket. Tror dessutom hon kommit av sig lite då hon bytte miljö, så även om hon är väldigt kelig och rullar runt och kråmar sig för en mus med kattmynta tror jag nog vi väntar lite till innan vi hämtar Boris!

Sen har jag glömt att lägga ut några bilder som jag fick från Tuss (Auroras) familj från sommaren, och några av alla utflykter de gjorde. Tuss har hängt med på allt och hon är som en hund <3 Har idag anmält henne och de andra tjejerna till utställning i Stockholm 5-6 november, då jag hoppas på att Tuss ska bli avelsgodkänd.

Midsommar i Stockholms skärgård - Tuss 4,5 månad gammal




Tuss och matte Annika på beachen i Österlen, Tuss drygt 5 månader


Då övriga familjen gjorde Skara sommarland osäkert, tog Tuss som inte kunde vara med där, husse med sig och åkte på egen utflykt. Vad sägs om Gris-spotting i Skara.... spännande värre

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja nu håller vi tummarna, att Fr. Houdini inte rymmer från Boris igen. Och att vi lyckas bättre, eller ja att DE lyckas bättre denna gång ;)



Jättefina bilder på söta Tuss. Hon har verkligen hamnat hos rätt familj. Får ju höra "Tuss-historier" då och då, och hon får vara ute på många roliga och spännande äventyr :)



Kram

2011-09-12 @ 11:18:01
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Gunilla

Så fina bilder på Tuss, kul med utställning. Hon får säkert sitt AG då. :) Håller tummarna för att parningen lyckas bättre denna gång. Inte kan väl Nessa rymma från en sådan stilig kille?! :) kram

2011-09-12 @ 11:58:41
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Susanne

Undras om Cecina har ärvt utbrytargenen från sin mor. Hon har minsann inte heller varit så dålig på att rymma från samma utrymme. Men hon har förstås inte nått upp till samma nivå än som Nessa. ;-)



Tuss verkar ha fått sin fars fantastiska lynne, som hänger med på ALLT helt obekymrat. :-)

2011-09-12 @ 15:32:08
URL: http://laxforsens.mine.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0