Utställning i helgen 5-6/11 Top Cat, Stockholm

I helgen var vi i Stockholm på utställning! Det var Marie, Maya och jag som åkte ner med Moira, Cecina och Liris och så ställde vi ut Tuss (S*Lince´s Aurora) också som bor i Stockholm! Vi åkte ner på fredag eftermiddag, och blev bjudna på tacos, margueritas och vin hos Annika, Anders, Nelly och Thea på kvällen. Jättetrevligt och roligt att få se "lilla" Tuss igen som utvecklats väldigt bra sedan jag såg henne senast.

Tuss, nästan 9 månader (Alla foton tagna av Marie Holmberg som vanligt ;-) tack igen för fina bilder - fler bilder och andra katter finns på Maries blogg )


Sedan åkte vi till hotellet för att försöka sova ordentligt inför en lång utställningshelg. Vi bodde i Solna men utställningen var i Alvik. Tyvärr var det både dåligt med parkeringar, och trångt och bedrövligt vid domarborden men i övrigt en jättetrevlig och fantastiskt lyckad helg!!! Vi träffade många trevliga människor, och är jättenöjda med alla resultat.

Hur gick det då? Cecina tog sina CACIB båda dagarna och måste nu utomlands för att bli IC.




Tuss fick EX1 båda dagarna, och är nu därmed avelsgodkänd. Hon fick jättefina bedömningar och vi fick höra att hon var en lovande ung tjej <3
 



Moira var väl lördagens stora överraskning!! Inte nog med att hon tog sitt certifikat och blev GRAND INTERNATIONELL CHAMPION! Hon blev även NOMINERAD och kom till panel, trots att hon inte är så förtjust i utställningar. Det var 3 sibbar och 3 ragdolls som fick komma upp och tävla om panelplatsen och Moira vann!! Gissa om vi blev glada. Inte minst över att hon faktiskt fixade panelen, och tack vare den underbara assistenten som höll henne var hon cool som en trasa när hon kom tillbaka till mig!!! Dock inga röster i panelen, men den stora segern var att hon fixade det utan att tycka det var för läskigt! På söndagen tog hon sitt CACS och blev tvåa inför nomineringen.





Moira i buren med sina nya kokarder
 

'

Nessas vackra dotter Liris blev CHAMPION på lördagen och fick sitt första CACIB på söndagen. Stort grattis till Marie och Liris!!!





Maya och Cecina ute och kolla läget

  

Kommentarer
Postat av: Lotta Liljeström

Grattis till "mamsens" fina titel och NOM! Kul att se syrran Tuss också, hon ser jättefin ut!



Kurr från Gino o Lotta

Postat av: Marie

Ja det var en härlig helg, både rolig och spännande :) Och det var fantastiskt roligt att se Moira förvandlas till en Ragdoll ;)



Tusen tack för supertrevligt resesällskap, känns trist att det kommer att dröja länge tills nästa gång!



Kram

2011-11-10 @ 23:06:36
URL: http://blogg.sessans.com/
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Måste ju skriva GRATTIS även här, vilken härlig utställningshelg ni har haft! :) Så otroligt roligt att Moira fixade panelen så bra. kram

2011-11-11 @ 18:27:56
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Ingrid N.Ingrid N.

GRATTIS till fina resultat och lugna katter.

Hälsningar Ingrid.

2011-11-11 @ 22:23:04
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0