Hemma efter en Valborgsmässoafton i sommarstugan!

I fredags efter jobbet åkte vi till vår sommarstuga i Norafjärden som ligger nära Höga Kustenbron! Det var första gången som vi åkte lite längre med kattungarna. 8 mil enkel väg är det, och de sa inte ett pip när vi åkte i bilen. Vi delade upp dem i två burar och hade Moira och Cecina tillsammans med dem i var sin bur och de var helt trygga.

Efter att ha kopplat igång vattnet, och röjt undan lite snabbt i stugan efter vintern……vi hade haft möss inne för första gången någonsin. Hittade två döda inne i diskbänken och en hel del musskit runt om i stugan =( så släppte vi lös huliganerna!

Nog trodde jag att de skulle vara lite avvaktande när de kom till ett helt nytt ställe, men där misstog jag mig helt. Tydligen var de väldigt less på huset hemma, för de levde upp och härjade så jag har nog aldrig sett något liknande. Vi har efter denna helg konstaterat att denna kullen är den klart vildaste vi har haft ;-) Hela nätterna har det galopperats och skuttats så det har dundrat i hela stugan! Jag hade tänkt ta 11-veckors bilder på dem då vi kom upp, men gav upp då det inte gick att fånga dem med kameran utan de fullkomligt flög fram över golvet. Någon liten bild blev det då de stannade upp, men sen passade jag på att träna dem ute i sele på lördagen, och då bliv det också lite fotograferande!

Cecina gick för första gången prova att gå fritt ute en stund, och först var hon väldigt försiktig, men efter en stund så sprang hon som en galning över kllipporna och upp i ett träd =D När hon skulle komma in fick jag locka henne med kokt fisk för att hon skulle vilja komma.

Kvällen tillbringade vi i vanlig ordning hos grannarna Christer och Karin tillsammans med andra grannar och en stor vacker majbrasa!! Korvgrillning och marshmallows hör så klart också till traditionen!


Här kommer några foton från helgen:

Musse leker tudorkatt mitt i jakten på Caelus


Korgstolen uppskattades högt


Bellona undrar vad som finns i skafferiet 



Tuss gillade också korgstolen


...och Bellona med så klart =)


Äta kan man i alla fall göra mellan bus-attackerna


Men så blir man trött och vill tutta lite på mamma
B

Bellona ute 


Musse utforskar


Tuss poserar


Blåsigt ute verkar Caelus tycka


Tuss och Moira har fått syn på något


Moira lycklig över att vara i stugan igen


Så här trött blev Musse efter en lång Valborgsmässoafton


Kommentarer
Postat av: Marie

Ser ut som ni haft en riktigt toppenhelg. Underbara bilder på Moira och de små :)

Kramis

2011-05-01 @ 19:52:48
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Lotta

Härliga bilder på alla missar! Kattungarna är underbara men jag säger bara MOIRA! Gud så fin hon är! Gör sig väldigt bra mot stenarna i bakgrunden och ser stolt och lycklig ut!

Inte kul med musbesök i stugan, men kan tänka mig att ingen vågade sig fram denna helg :-)



kram

Postat av: Gunilla, S*Deltas

Så härliga bilder och ni verkar ha haft en helt underbar helg. Förstår vilket härligt ombyte för kattungarna, som verkar ha levt rövare hela helgen lång. ;) kram

2011-05-04 @ 00:06:26
URL: http://www.deltaskatter.nu
Postat av: Ingrid N

Sommar, landet katter och kattungar = LYCKA!!

Ingrid.

2011-05-10 @ 22:04:42
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0