Flytten har börjat!

Så har det hänt lite grejor igen!! Kattungarna fyllde 12 veckor i fredags, och på morgonen var vi hos veterinären för att få bekräftat att allting var som de skulle, innan de börjar flytta. Alla 4 fick M.V.G. och gick igenon besiktningen utan anmärkning. De fick även sin andra vaccinationsspruta och blev id-märkta med ett chip i nacken! Mindre skoj tyckte de (och matte) men de var jätteduktiga i alla fall <3

På kvällen så kom Musses husse och hämtade honom så han fick inte följa till stugan denna helg. Lycka till nu Musse hos Jenny, Lars och småhussarna Hampus och Ludde!! Jag har redan fått rapporter om att det går bra i hans nya hem!!

Här är Musse på 12-veckors dagen innan han åkte


Sedan åkte vi som sagt till stugan, med en kisse mindre. Dagen därpå som kom Caelus nya familj för att hämta honom så hem fick vi åka med ytterligare en kattunge mindre!

Här är Caelus med sina småmattar Renée och Regina, som längtat efter denna dagen!! Lycka till hela familjen Sandberg med er nye lille familjemedlem <3


Caelus innan avfärd mot Svensbyn


Så nu har vi bara tjejerna Tuss och Bellona kvar hemma av de små, och det märktes resten av helgen att det var ett lite lugnare tempo då mängden kattungar minskat med 50%. Vi passade på att vara ute i solen, för det var ganska skönt även om det inte var någon direkt värme. Här är några bilder:

Tuss och Bellona i stora tygburen ute på altanen


Emil och Bellona


Mamma Moira måste så klart kolla att allt går rätt till
 

Bellona på räcket


Även Tuss gick omkring i selen


Tuss på promenad i "djungeln"


Moira och Cecina, som ler-och långhalm ute:


Moira


Cecina


Har också uppdaterat hemsidan med nya bilder i vanlig ordning, och även gjort en helt egen sida till Aurora där! 

Kommentarer
Postat av: Marie

Stort lycka till fina Caelus och Musse i era nya hem! ♥♥♥ Kan inte riktigt förstå att det är flyttdags redan. Ni kom ju nyss ;)



Förstår att det blivit tomt!! Oj oj oj måste vara en dag man på ett sätt längtar efter, att med stolthet se de små växa sig så stora och fina att de är redo att flytta hemifrån. Men samtidigt fasar för såklart. Men mamma Moira tycker nog att det är på tiden :)



Otroligt fina bilder på hela gänget som alltid. Och det värmer extra mycket i mitt hjärta att se Nessas dotter Cecina tillsammans med Moira. Så underbart att tjejerna kommer så bra överens med varandra ♥♥♥



Kramis

2011-05-09 @ 09:48:27
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Lotta

Härligt att alla gick igenom besiktningen. Måste vara mysigt för katterna att promenera i skogen.

2011-05-10 @ 11:02:15
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid N

Lycka till för kattungarna i nya hemmen. Jag fick en uppskattad möjlighet i dag att träffa småflickorna en sista gång innan resan. Fina båda två.

Ingrid.

2011-05-10 @ 21:58:36
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Tufft när dom är flyttklara men samtidigt skönt när man har hittat bra hem åt dom. Förstår att det ska ha varit mycket lugnare tempo när hälften hade farit. ;)



Så härligt se Moira och Ceccina så tighta, hoppas jag har samma tur med Sakhi o Marussia sen. kram

2011-05-12 @ 15:37:14
URL: http://www.deltaskatter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0