Kattungarna leker med Da Bird + Cecina i helgen!

Fortfarande är nya leksaken den popläraste =) Här viftar Emil lite med den och vips är alla kattungar + Cecina framme och vill jaga fågeln!

Just nu är de fritt i hela huset och det är såååå spännande. Startade först dammsugaren och passade på att dammsuga då dörren var öppen (vi har centraldammsugare så det är lite svårt att ta in hela dammsugaren) och först blev de som vanligt lite fundersamma över dammsugaren, men sen drog de iväg som 4 små virvelvindar för att utforska allt det nya som öppnades för dem!

Här är i alla fall filmen från leken


Måste också lägga ut några bilder på Cecina från helgens utställning. Eftersom man aldrig fotar själv då katten är hos domaren är det ju super när ens kompisar är alert med kameran! Tack Marie för dessa fina bilder på gumman <3

I mattes knä innan bedömningen


Hos domaren Anette Engvall som tyckte Cecina var väldigt söt!


Skönt att det är klart!! Vackra gröna ögon <3

Kommentarer
Postat av: Marie

Tack själv för alla fina bilder du tog på mig och Liris. Som sagt tur att man har kompisar med kamera när man själv har händerna upptagna med katt ;)



Fin film på de små, att de redan är 9 veckor! Förstår inte vart tiden tagit vägen. Måste komma och hälsa på dem en gång till innan de små sötnosarna flyttar!

Kram



2011-04-14 @ 20:48:33
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/
Postat av: Ingrid N

Cecina var duktig även om hon blev lite irriterad på utställningen. Men tanke på vad vig och snabb hon är hemma var det tur att hon inte visade det på utställningen. Det var ju bra omdömen om alla Lince´s katterna som var med i Umeå.

Ingrid.

2011-04-15 @ 22:22:07
URL: http://isrosens-bilder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0