En vecka kvar...

I dag är det en vecka kvar tills Nessas bebisar beräknas komma, men det kan ju alltid diffa på några dagar hit och dit. Men det känns som att lilla fröken tycker det är jobbigt nu. Tack och lov har hon stannat av lite i viktuppgången, även om hon hittills har gått upp ca 1370 gram vilket redan är 120 gram mer än vad Moira gick upp under hela dräktigheten. 

I dag har vi varit ute i skogen och "hämtat" lite trattkantareller! Jo, det var verkligen så mycket så det bara var att hämta dem - vi behövde inte söka och vi lämnade dessutom hur mycket som helst som vi inte plockade!

Här kommer några bilder på tjockisen efter att ha fått beställning på såna ;-) Eller hur Marie? Hur många kattungar ska man gissa på? Vad tror ni?





Ja, kanske inte så fint att fota en dam bakifrån...


Ja det är gott, men det är inte bara maten det beror på att magen hänger i golvet!


Moira ville gärna följa med ut i svampskogen


Inte syns jag?
 

Här är dagens skörd - rensa får jag göra i morgon
 
 


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Oj vad rund och go hon är!

Var hittar man så mycket svamp måntro?

2010-09-18 @ 19:47:55
Postat av: Marinettes

Vilken tjockis, kan nog bli ganska många. Tänk att alla korgar, bunkar och skålar är så mysiga att kura ihop sig i och Moira passar mycket bra i den korgen.

Kram och Lycka till med Nessas bebisar.

Postat av: Marie

Tack för bilderna ;) OJ vilken skillnad sen vi såg henne sist! Hon är verkligen en riktigt tjockis nu, lillgumman! Kämpa på Nessa, snart är det över! :))



Jag tror på fem små med tanke på ultraljudet och att det stämmer rätt bra överens med viktuppgången :) Nu håller vi tummarna att de små kommer ut snart så allas vår nyfikenhet får stillas ;)



Kramar i massor från oss.

2010-09-18 @ 21:56:52
URL: http://www.hoya-marie.se
Postat av: Ingrid

Ja visst har hon blivit rund raringen. Gissar på 5 kattungar och väntar otåligt (liksom matte) på att dom skall komma fram.

Kurrrr från Ingrid o katterna.

2010-09-19 @ 10:16:23
URL: http://isrosen.se
Postat av: Kicki

Ja, det ska bli jättespännande att se vad som gömmer sig där inne =)

Anna-Lena.... angående svampen. Man gör så här: Först skaffar man en svärmor som är en spårhund på svamp, sen sätter man sig i bilen och följer baklyktorna på svärföräldrarnas bil... sen går man ut ur bilen och plockar med sig svampen hem ;-)

2010-09-19 @ 12:09:38
URL: http://lince.se
Postat av: Gunilla

Oj vad mycket svamp ni hämtade! :)



Så stor Nessa har blivit, ska bli väldigt intressant att se hur många som finns där. Hoppas att förlossningen går snabbt o bra.

2010-09-22 @ 14:47:57
URL: http://deltassibiriskakatter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0