Dåligt med uppdateringar!

Inser att det gått en hel vecka sedan jag uppdaterad bloggen senast. Det har både hunnit vara midsommar och kattungarna har fyllt 11 veckor. Nu är det bara dagar kvar tills de första börjar flytta hemifrån och det känns faktiskt lite overkligt. På torsdag ska vi till veterinären och göra slutbesiktning och chipmärkning och få den sista vaccinationen.

Midsommar firade vi i sommarstugan och Maya inledde med att göra en katt-tårta bestående av kokt fisk formad till ett hjärta med garnering av kattgodis av olika slag! Gissa om den blev populär;-)
 


Som tur var så gjorde hon även en jordgubbstårta till oss människor:



Kattungarna fick turas om att vara ute i sele och tyckte det var jättespännande. Bilder finns under respektive kattunges fotoalbum på hemsidan

Moira var ute och övervakade så att allting gick rätt till. Hon passade även på att försöka smuggla in några byten till barnen så de skulle få träna jakt, men som tur var lyckades vi stoppa henne varje gång.

Här är Moira i solen - hoppas hon hinner få tillbaka lite av sin päls innan hon ska på utställning i augusti:



Notte har ju som bekant inte ätit torrfoder förut, men tydligen har vi provat fel sort för titta så gott han tycker det är.... :

    

Skämt åsido så HAR han faktiskt även börjat äta riktigt torrfoder nu, även om han helst vill ha blötmat.

I går kom Matilda, Johan och lilla Selma på besök från Västerås. Kattungarna - framför allt Notte som alltid ska vara med överallt, tyckte det var väldigt intressant med en bebis, och då Selma låg på golvet och klämde fram dagens skörd i blöjan tyckte Notte att det blev extra spännande... hm, vad är det som luktar här?



Nä, fy tusan... det där skulle jag inte ha gjort!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hi hi! Selma - oskyldigast i världen! Notte gör nog inte om det där =)

2010-06-30 @ 22:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0