Tomt!

I går flyttade lilla Mattina! Nu är det tyst och tomt i huset och de vuxna katterna sover och det känns redan som om ordningen mellan katterna i huset börjar återställas. Moira har ropat lite men inte alls så farligt, och i natt har hon legat på mig och kurrat precis som hon alltid gjorde innan kattungarna!

Mattina, som varit vår lilla "köp-mig-katt" som har den där bedårande uppsynen som man bara smälter för. Ungefär som en liten hundvalp på en djuraffär som försöker bli såld. Därav smeknamnet ;-)

Jag har redan fått rapport från Eva två gånger och Mattina har det jättebra=) I går så ville hon mest bara vara med nya matte Eva och hon har även sovit nära hennes huvud hela natten. Nu på morgonen har hon träffat de andra katterna och det vill inte säga få ;-) Eva har nämligen utöver de 3 vuxna katterna Smilla, Zjivago och Anisiia, även 6 kattungar som är 8,5 vecka gamla. Mattina har fräst åt de andra katterna och tyckte nog det var lite läskigt, men efter en stund kunde hon inte riktigt motstå att börja leka lite med kattungarna! Det känns så skönt att även Mattina anpassat sig så bra! Tack snälla Eva för att Mattina får ett så härligt hem hos dig och dina fina katter!!!

Gäääsp - vaddå? Är det något speciellt som ska hända idag undrar Mattina:
 

Måste lägga in en sista närbild på sötnosen:


Mattina och matte Eva på väg att åka till tågstationen:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0