Nu är det bara en kvar....

I lördags fyllde kattungarna 12 veckor och först att flytta var Notte och Sera! Det kändes faktiskt bättre än vad jag hade befarat att lämna dessa underverk ifrån mig. Men det beror enbart på att vi verkligen såg hur det lyste om de nya ägarna och vi vet att de kommer att bli otroligt älskade i sina nya hem!

Här är sista bilden på alla fyra tillsammans:


Notte var först att lämna boet! Våran underbara busiga charmör som "knockade" alla han mötte med sin tuffa uppsyn, var den som kändes allra svårast att släppa iväg! Men han hamnar hos en familj med två små barn och det kunde inte bli mer rätt för vår lille buse!! Vi har redan fått rapporter och Notte intog sitt nya hem med svansen rakt upp och visade på en gång vem som är kung i huset ;-) Tack snälla Terese, Peter, Oliver och Dante för att ni gett honom en så härlig familj <3



Strax efteråt så kom Seras familj hit! Denna lilla sötnos <3 som trots att hon är minst i kullen ändå varit en riktig tuffing hon med och härjat med grabbarna och syrran!! Hon är lite som en prinsessa som gärna tvättar sin fina päls och till skillnad från sina syskon faktiskt gillar att posera inför kameran ;-) Även Sera intog sitt nya hem med stor nyfikenhet och hon provade hela familjens sängar innan hon till slut somnade i lillmattes famn! Tusen tack till Anna-Lena, Micke och Johanna för att ni ger henne ett toppen-hem!!!



Efter de två första kattungarna flyttat åkte vi till stugan för att tillbringa resten av helgen där. Det var nog bra för Moira visade inte alls att hon saknade någon av de små som redan flyttat. Gino och Mattina busade med varandra och det enda vi märkte var att Gino nog saknade sin bästa brottarkompis Notte. 

Nu på förmiddagen så var det dags för Gino att flytta! Morgonen började med att vi åkte till veterinären med honom, för i torsdags på slutbesiktniungen tyckte veterinären att han bara kände en testikel på honom, och eftersom det är tänkt att Gino ska bli avelskatt så är det viktigt att kulorna finns där de ska. Men som tur var så hade han bara missat en liten kula sist, och det var inte så konstigt eftersom Gino sprattlade rätt ordentligt då han försökte känna första gången. Han hade då precis fått både en spruta och ett chip insprutat i nacken så han ville helst bara ner på golvet igen. Men nu var Gino betydligt lugnare och lät sig snällt undersökas, och denna gången fanns alltså båda testiklarna på plats, så det känns jättebra!

Nu har då även vår lille gosprins flyttat från oss! Gino som vi även kallar morsgrisen som alltid kommer och lägger sig med oss för att mysa och som kurrar så fort man tittar på honom <3 Det ska verkligen bli skoj att få följa honom, och även i framtiden hans avkommor, eftersom han ska få bli pappa så småningom! Lotta har lovat rapport även från honom och det ser vi fram emot!! Gino kommer förutom sin människofamilj få bo med 2 andra katter som heter Flippen och Leia (eller var det Giza?)! Stort tack till Lotta, Fanny, Alex och Tim för att ni tagit Gino till era hjärtan!



Nu blir det lugnt ett par dagar, och det ska bli intressant att se om Moira märker något nu när det bara är en liten tös kvar! På onsdag flyttar Mattina och sedan blir det tyst och tomt från små kattungetassar på ett tag! Förhoppningen är att Nessa snart ska komma i löp, och att hon då ska få träffa sin väntande fästman Torres!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0